Šta je novo?

Everquest 2

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Postoji li ovde neko ko igra ovaj mmorpg? Kakvi su utisci? Može li se plaćati Visa Virtuon karticom?

Evo da podelim sa vama vesela iskustva :mad:
Nakon probanog triala i oduševljenosti raznovrsnošču sveta i kvalitetom samog igranja odem ja u besveti Merkator na Novom BGD-u. Kupim zajedno sa drugarom Everquest 2. Dođem kući, odem na sajt, kreiram nalog i imam šta da vidim - account traži 20 karaktera a ja imam 19 na cd key-u. U strukturi npr. 2311-asdd-ertt-fgds-sdff meni u prvom nizu od 4 cifre fali jedna. Da stvar bude gora ceo dan sam pokušavao da ispred, iza ili između tih cifara umetnem neki karakter sa tastature i tako potrefim serijski broj (a mora da se kreira novi nalog posle 5-6 pokušaja, smorio sam se kao pas) i opet nije prošlo, tako da je sada pitanje da li ovo ima ikakve veze ima sa serialom Everquesta 2, moguće je da su greškom tu stavili cd key od ko zna koje igre.
Moram posle u besveti Merkator da vidim koji je telefon distributera (znam da su neki Novosađani, li im sve po spisku) i da se obrušim na njega maksimalnim blagoslovenim gnevom pravednika :smack:

Nazad
Vrh Dno