Šta je novo?

Everest problem

Panther

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2006
Poena
319
Zasto mi u everestu nema opcije za prikazivanje napona na memoriji.

Poslednja izmena:
Da ne bi otvarao novu temu,evo jedno pitanje za everest sto mene muci,kako da namestim da mi bude na engleskom jeziku,posto su meni sve kuke i motike(kao cerilica,ali posto je ne vidi dobijem te kuke i motike)?

Da ne bi otvarao novu temu,evo jedno pitanje za everest sto mene muci,kako da namestim da mi bude na engleskom jeziku,posto su meni sve kuke i motike(kao cerilica,ali posto je ne vidi dobijem te kuke i motike)?

U meniju klikni na prvu stavku, pa opet na prvu stavku koja se pojavi (druga je za gasenje Everesta, sa crvenim X-om). U prozoru koji se otvori izaberi jezik po zelji.

Nema je ni kod mene u sensoru. Pogledaj sta ti pise u Motherboard -> SPD -> Memory Voltage (kod mene je SSTL 1.8) - to bi trebalo da je to.

Poslednja izmena:
@ BlackNeo

Da nisam trazio pomoc na tome bi i ostalo,evo upravo sam skinuo neku drugu verziju i odmah je bila na engleskom,a do sada sam skino 3 verzije i sve su bile sa tim kukama.

Hvala u svakom slucaju

Kuke se pojave kada imas podeseno regional seting na cirilicu, odnosno srpski jezik

Mozda ploca nema senzor da to prikaze (na mom Bad Axe 2 prikazuje i voltazu i temperaturu memorije (?!))...dok na laptop-u ne pokazuje temperaturu mem....

Mislim da sve to zavisi od senzora na maticnoj ploci...

Nazad
Vrh Dno