Šta je novo?

EVE Online pitanja...

• Začetnik teme Začetnik teme mLaki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mLaki

Čuven
Učlanjen(a)
25.02.2004
Poena
680
Zanima me da li igra iko sa foruma EVE Online i dali moze da kaze kako i gde kupuje game time kod (ili sta vec). Da li postoji negde kod nas da se uzme pre paid card kao za WoW ili sve mora da se radi online?

Poslednja izmena:
Za sada ne postoji uvoznik GTC za Srbiju, tako da ti je jedina opcija online kupovina. Preko EVE foruma u odeljku Timecode Bazaar mozes kupiti 60 day GTC za oko 400mil ISK, a kupovina GTC za novac iz RL se moze obaviti jedino ukoliko psedujes nalog kod neke od agencija za online placanje tipa PayPal ili Moneybookers. Na forumu takodje postoji odeljak sa spiskom retail prodavaca istih.

Mora online da se kupi i imaš samo dve opcije - plaćanje kreditnom karticom (Visa Virtuon retko kad prolazi kod njih) i plaćanje preko njihovih posrednika preko opcije "Pay by cash". Treća opcija je kupovina time koda od nekog posrednika, ali je to ubedljivo najskuplja opcija i uglavnom je potrebno da imaš paypal nalog, a njega nije moguće napraviti.

Procedura je sledeća ukoliko budete imali problema sa uplatama, a ne želite da dajete mnogo para na kartice (kao što je recimo slučaj sa hrvatskim sajtom gde mesec dana košta oko 17€ ako sam dobro video) ili nemate opciju da se registrujete na PayPal (što nema niko iz Srbije).

1. Otvorite nalog na www.moneybookers.com sajtu i tamo registrujete vašu VISA karticu. Za registraciju će vam uzeti između 1 i 3€ koje će prebaciti na vaš račun. NE UPLAĆUJTE NOVAC NA RAČUN JER NE POSTOJI OPCIJA DA SE PLAĆA DIREKTNO SA MONEYBOOKERS SAJTA!
2. Na eve sajtu odaberite kao vid plaćanja "Pay by cash", potom odaberite moneybookers i na kraju kao opciju za plaćanje vašu VISA karticu registrovanu na moneybookers sajtu.

To je sve.

Meni su za ključ od 30 dana skinuli 11.6€. Jeste malo skuplje nego direktno plaćanje (9.5€), ali kad nema druge opcije, ova je second best.

MasterCard i Visa sigurno, primaju još neke varijante kojih kod nas nema, ako se ne varam.

Ja imam VISA (L)ELECTRON od Erste banke, to je ona studentska varijanta... da li se ona moze koristiti za kupovinu game timea direktno sa EVE-ONLINE.com?

Jel postoji nacin da se u EVE-Online-u svuda poveca font? Meni je sitno kako god okrenem...

Bas mi smeta, naprezem se sve vreme. Sta da se radi, ako neko zna neko forsirano resenje, nek pise.

General seting tab, Font size: Expanded; Context meny font: 12 trebalo bi da pomogne.

Hvala, ali to sam vec uradio. To poveca font, ali ne svuda... Nema resenja, ocigledno, tako je kako je.

Nazad
Vrh Dno