Šta je novo?

evasi0n - iOS 6.x Jailbreak

Ironije

Slavan
Učlanjen(a)
06.10.2008
Poena
309
Dakle, dugo iščekivani jailbreak za iOS 6 konačno izlazi večeras u 18:00h po našem vremenu. Moći će da se skine na zvaničnoj stranici: evasi0n
Biće dostupan za OS X, Windows i Linux platforme a podržavaće sve iOS uređaje (osim atv3) sa verzijama sistema: 6.0, 6.0.1, 6.0.2 i 6.1

Bila je neka priča da taj JB neće raditi na uređajima koji uradili OTA update na 6.1, da li je to tačno?

Momci iz evad3rs tima koji prave evasi0n jb su preporučivali da se ne radi OTA update nego da se ide preko iTunes-a zbog načina na koji se čuvaju SHSH blobovi ali to neće uticati na sam jailbreak koji će raditi bez obzira na način na koji je update urađen. To je potvrdio i MuscleNerd pre nekih pola sata:

MuscleNerd @MuscleNerd
@lidocayne my personal recommendation would be the downloaded IPSW method, but definitely don't worry if OTA is all you can do

Ok, bitno je da će raditi iako je urađen ota update. Čekamo onda još sat vremena :)

Danas je veliki dan :)
Evo stigose na 100%,sad samo cekamo da ga postave

Poslednja izmena:
Kod mene i dalje 99% ali biće uskoro, i pre 18h izgleda.

Biće stotka u 18h, nemoj da ste nestrpljivi:D
Čekamo ovaj JB već dugo, sačekaćemo i ovih par desetina minuta koliko je ostalo...

Ma javascript poprckuje :) Još 10-ak minuta, vreme je polako da se fon kači na komp i da se za svaki slučaj uradi iTunes backup :)

Evo ga 100%, samo još da update-ju alate...

Skida se...:wave:

edit: skinuto i urađen backup... sad još da uradim update na 6.1, pa da se prekrstim i odradim JB... Wish me luck:type:

Poslednja izmena:
Odrađen JB bez problema, Cydia update-ovala sources, trenutno nema zagušenja osim na ultrasn0w repo-u.

Jel uspeo neko da odradi JB a da je radio OTA update na 6.1?

zasto ne ubacis ceo iOS 6.1 ponovo sa Shift+restore, i na kraju samo vratis backup iz itunes?
Ja uvek tako radim, ne koristim OTA uopste.

Poslednja izmena:
odradjeno, sve radi ok (radio sam update 6.1 OTA)

Ja još uvek radim sinhronizaciju sa iTunes-om pošto imam brdo regularno kupljenih aplikacija...
Kontam da će i meni JB proći glatko:p

Unlock nema veze sa verzijom iOS-a i JB.
Moraš da vidiš koji ti je baseband u pitanju, pa ako može da se uradi unlock da ga sačuvaš tako što ćeš da odradiš update softvera preko nekog alata koji čuva baseband - NIKAKO PREKO iTUNES-a!!!!

edit: JB prošao kao po loju...:banana:

Poslednja izmena:
Da li je neko bio tethered jailbroken pomocu snowbreez-a, pa uradio preko evasion?

Poslednja izmena:
Zanima me dal radi ciscenje cdma iphona iz cydie, commcenter patch-er ?

Da li je neko bio tethered jailbroken pomocu snowbreez-a, pa uradio preko evasion?

Evo odgovora....

MuscleNerd ‏@MuscleNerd
There will also be a debian though. It's less tested than the app but will save you from having to re-install your Cydia tweaks.

Prsla cydia, nema šanse bilo šta da se skine...:S:

da, kanda je jos sve frisko :) sutra cu probati ponovo

A kada se moze ochekivati neshto kao Appsync? Ili to nece da moze josh?

Sve je inache proshlo OK kod mene (ipad 3 16 Gb s JB na 5.1 je bio).

edit: nashao appsync ;)

Poslednja izmena:
daj link repoa na pm, svi su mrtvi :)

Imaš na xsellize AppSync iOS 5.0+, radi normalno sa iOS 6.1

@Gashi: AppCake, vShare...

Da li vam posle JB radi weather app? Neki se zale da im weather puca.

Nazad
Vrh Dno