Šta je novo?

EuropeOnline - Unicast zatvoren

bSecurity

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2002
Poena
660
Dana 02.05.2002 godine europaonline je zvanicno zatvorila unicast. Tako da od sada svi koji su koristili online download preko europeonline od sada vise nemogu koristit jer je eon ukinuo tu funkciju i vise ne postoji unicast.
EuropeOnline servis planira da i FileFetch sa do sadasnjih 700MB smanji na 500MB. Uveli su i novu uslugu Skybooster koji omogucava 768 kbit/s surfovanje i online download. To je kao zamena za Unicast, a ta usluga se placa dosta skupo. Evo nekih cena:

10 hours /month - €24.90
20 hours /month - €34.90

Kao sto su rekli da ce ukinuti Unicast to su uradili u plan im je kao sto sam rekao da FileFetch smanje na 500MB prostora. Sad vidite da li se isplati uzimati EON. Jedva cekam kad OpenSky otvori svoj servis gde ce nuditi unicast i dosta bolje usluge. Jeste da je sada 300MB limit za mesec dana ali stvarno pruzaju usluge. To se vidi i iz testiranja tog servisa. Mozete i to da probate. Brzina skidanja online je bas velika.

Toliko od mene ako imate neka misljenja ili nesto da dodate pisite?

English version:

Subject:
"EOL SkyBooster powered by Plenexis" Special Satellite Surfing Introductory
Offer for EOL members only

Dear valued Europe Online member,

Are you ready for Satellite Surfing? Catch a wave with the new "EOL
SkyBooster powered by Plenexis" service!

Up until now we have been very happy to have you enjoy the great EOL
multicast downloading system. We are now very pleased to make available our
new Satellite Surfing premium service, the "EOL SkyBooster powered by
Plenexis".

As of May 1st you can profit from the advantages of DSL-like surfing via
satellite: Heavy web pages load within an instant and multimedia
applications (Flash, Video) run seamlessly and smoothly. Skybooster is your
ideal "satellite" alternative for DSL-like surfing, exclusively for EOL
users, particularly in areas without terrestrial DSL coverage.

This special introductory offer includes 10 hours of "EOL SkyBooster powered
by Plenexis" surfing at up to 768 Kbps for only 24,90 Euros per month*. If
you are a heavy surfer, you can go for 20 hours at 34,90 Euros per month, or
if you want to surf at your own pace after you used up the 10 or 20 hrs
prefer 3,9 Euro Cents per minute.

For optimum quality service, combine EOL specialized downloading service
"File Fetch", so that you can download even faster (2 Mbps) and cheaper
because it is offline!

So don't wait, surf faster, and download offline via satellite - we are
taking off!!
Log in and click here http://www.europeonline.net/index?nextPage=1024 **

You can also send us an email to [email protected] where our
team will be more than happy to answer your questions.

Best Regards,
Europe Online Team

* The price per minute after the amount included (10 or 20 hours) depending
on each offer is 3,9 Euro Cents

** If your email format does not enable hypertext links, please copy the URL
from above and paste it on your browser.

---------------- Vratili su TP115, internacionalni, pre neki dan...
Al' ima vecih problema od toga a to je sto ce FFM da radi jos koji dan...

bSecurity je napisao(la):
... Jeste da je sada 300MB limit za mesec dana ali stvarno pruzaju usluge. To se vidi i iz testiranja tog servisa. ---> Mozete i to da probate. <---- Brzina skidanja online je bas velika...

Gde da probamo?!

OpenSky je novi sat. ISP koji isto nudi usluge satelitskog neta.
http://www.opensky.eutelsat.net/

Ovo sto si postovao za Skybooster za nase uslove pa i za Evropske je preterano za nas bas i jeste.
Ko je lud da da za 20 sati 34 eura a da pri tome skida brzinom od 768kb/s. Plus to nije zagarantovan da ce ici tom bzinom. Mislim EON je napravi najgluplji potez. Kao sto sam rekao ljudi su poceli da pljuju po njemu i traze nove ISP.

Realno ljudi pljuju po EON-u od vajkada ;)...

Ne, pazi fora je u tome sto garantuju veoma, veoma brz surf za sigurno znaci nije da ces dobiti bandwidth toliki a da ce strane ucitavati petnaest minuta... kazu da je na testiranju radilo prilicno dobro...

Cena je sky high... 50dm mesecno za 10 sati... ;O... sto je mnogo mnogo je...

znachi sad

kad bi kupio sat komplet kod sattrakta shto se tiche neta imao bi samo offline download i to 500 mega prostora za naruchivanje koje se kasnije moze brisati?

FileFetch je ostao isti 700mb. Nisu ga menjali ali su rekli da je u planu da smanje na 500MB. Mozda ce ostvariti taj plan jos se nista nezna.
Mozes da koristis FFM koji je kao winMX ili neki drugi share program preko kog ti stizu svi fajlovi koje drugi korisnici narucuju. Imas tu raznih programa dosta noviteta,muzike filmova novih.
Ali ovaj novi projekt skybooster stvarno je skup. Bas u ga preterali.

bSecurity je napisao(la):
OpenSky je novi sat. ISP koji isto nudi usluge satelitskog neta.
http://www.opensky.eutelsat.net/

Ovo sto si postovao za Skybooster za nase uslove pa i za Evropske je preterano za nas bas i jeste.
Ko je lud da da za 20 sati 34 eura a da pri tome skida brzinom od 768kb/s. Plus to nije zagarantovan da ce ici tom bzinom. Mislim EON je napravi najgluplji potez. Kao sto sam rekao ljudi su poceli da pljuju po njemu i traze nove ISP.
vishe ne moze da se registrujesh na tom sajtu
bedak
ima li josh koji?

MA EON je bankrot-irao odavno, ovo je neka vrsta praznog hoda-dok ne izgubi sve musterije!!

U svakom slucaju, moracemo mi, koji su bili na njemu, da se preorjentisemo na druge...

BTW jel zna neko kako otkljucati kodirane kanale?? mislim nekto ko Canal+, il mozda CartoonNetwork (e ne da se slazu nego :p otkidaju:D )

Anonymous je napisao(la):
MA EON je bankrot-irao odavno, ovo je neka vrsta praznog hoda-dok ne izgubi sve musterije!!

U svakom slucaju, moracemo mi, koji su bili na njemu, da se preorjentisemo na druge...

BTW jel zna neko kako otkljucati kodirane kanale?? mislim nekto ko Canal+, il mozda CartoonNetwork (e ne da se slazu nego :p otkidaju:D )

EON je bio bankrotirao ali je sada otkupljen i postoji kao nova kompanija...

!!!Ne dobijas 500mb za naruceni download vec 700mb i mozes da guras (pises/brises) u tih 700mb koliko hoces puta dok ti pretplata ne istekne(500mb je za SkyBooster i to je spekulacija nije potvrdjeno, trebalo bi da je cak neograniceno)!!!

Nazad
Vrh Dno