Šta je novo?

General Tragg

Slavan
Učlanjen(a)
20.03.2007
Poena
319
EuropaUniversalisIV_Packshot_edited.png

Europa Universalis IV is a grand strategy video game in the Europa Universalis series, developed by Paradox Development Studio and published by Paradox Interactive. The game was released on 13 August 2013.
blablablabla...

sajt
forum
wiki
steam

Prosto ne mogu da poverujem da još nema teme o ovoj igri! Da ne kažem, o ovom dragulju...

Pa, jel igra neko? :p

Eh, o cemu sve nema teme. HOI 4, recimo, ako vec volis paradox izdanja. I jos puno toga

(da vadim iz naftalina)

Igra li neko na forumu EU4? Na listi mi je prioriteta da odigram ovog leta. Isprobao sam je jednom prilikom pre godinu dana, zakucao se 10h i batalio jer je previse zarazno... :d

Znam da imaju uzasnu DLC politiku (i da sam ih pljuvao zbog toga) ali vredi li ista od "vecih" DLC-eva, tj ima li nekih "mus buy" a da nisu kozmeticke prirode? Imam par jura viska od prodaje kartica (koje bih mozda pametnije potrosio na neku full igru umesto dlc-eva, no ajde) pa bih investirao u 2-3 dlc-a za EU4 koji uticu iskljucivo na gameplay tipa sa igranjem u Evropi i recimo Aziji-Kina i indijancima tj natives u Americi.

Ako mene pitaš, svaki veći DLC je "must-buy". No, ako nisi pri parama, da znaš da "narodni" DLC-evi rade sa originalnom verzijom...

Nazad
Vrh Dno