Šta je novo?

Eurolink zakon :) 8800 po ceni 8600 :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

marko[ns]

Slavan
Učlanjen(a)
30.01.2007
Poena
319
Narucio sam par komponenti, izmedju ostalog i 8600gt. Oni su mi umesto 8600 poslali Asus 8800gt, po ceni 8600gt!!! :d:d:d

Posto je Eurolink uvek bio korektan (kupio sam dosta komponenti od njih), definitivno cu im vratiti karticu. Recimo da sam naruciovao od Pakoma nema sanse da bi im vratio :-devil-::-devil-::-devil-: .

Bas me zanima sta bi ostali uradili? :d

ps: Ko ne veruje: :d
19122007234je6.jpg

:wave:

Vrati je meni. ;)

Svaka čast za gest, eh da nas je više takvih. :wave:

Mozda je samo slicica sa 8800 GT :D:D:D

Mozda je to umesto popusta looooooooool :)

Josh jednom su dokazali da su najbolji ;)

Ja im ne bih vratio definitivno :) za firmu je to mala "šteta", a pojedincu velika korist :)

Ja da sam vlasnik Eurolinka definitivno ti je ne bi uz'o nazad iz principa.
A i mogo si da je vratis i da cutis.

Poslednja izmena:
Ja bih bio u teškoj dilemi, mada verujem da bih je vratio.Iskreno, tek kada bi mi se tako nešto desilo znao bih konkretno.
Sad kada sam malo bolje razmislio, definitivno bih im vratio.Da im ne vratim bilo bi isto kao da sam ukrao.

Poslednja izmena:
definitivno cu im vratiti karticu.

Pozdravljam aplauzom.
Kad bi svi bili ovakvi...

Sto mi nije jedan takav kao ti nashao novcanik koji sam izgubio pre mesec dana. Jedan lik jeste nasao moj novcanik, ali je uzeo sve pare (oko 6000 dinara), i bacio ga praznog ispred policiske stanice. I naravno murija me posle zvala da su ga nasli.

Jes da trebam da budem zahvalan sto ne moram da vadim vozacku, licnu itd... ali opet, malo postenih ljudi ima u Srbiji, svaka ti cast stvarno. Nadam se da ce ti se vratiti u zivotu, i isto se nadam ako jednoga dana izgubis nesto, i ne nadje se neko kao ti ko bi ti vratio to, da se neces iskvariti i da ces i dalje ostati takav kakav jesi. Zaista svaka cast.

Svaka čast.

Dobro čini i dobrom se nadaj!

Pozdrav!

svaka chast za postenje i vracanje

Vratio bih im grafičku karticu koju nisam naručio.

Jednom su mi u Eurolink-u prilikom sklapanja računara greškom stavili matičnu ploču koja je bila skoro dva puta skuplja od one koju sam platio.

Razlika u ceni bila je kao između 8800GT i 8600GT.

Nisam je zadržao.

Svaka cast za postenje :type::wave::smash:
Iskreno debelo bih se dvoumio :-devil-: a tebi svaka cast :happy:

Iskreno debelo bih se dvoumio :-devil-: a tebi svaka cast :happy:

NIKAD se ne bih dvoumio. Jedno je da nadjes pare na ulici, na njima ne pise cije su, zadrzao bi ih, ali da nadjes novcanik sa dokumentima, ili u ovom slucaju greska firme koja nam svima izlazi u susret sa dilerskim cenama, dvojba sto bi rekli braca Hrvati nema sta da trazi kod normalnog zdravorazumnog coveka. Koliko puta mi se desilo, nesto kupujem, i dajem recimo 200 din a prodavaca mi vraca 500 din i jos kusur do 1000. Da ne skrenem paznju, to bi islo iz njegovog dzepa, kao sto bi i ovde neko morao iz firme da nadoknadi pogresno prodatu kartu.

Etika je ono sto nas cini civilizovanim.
Mislite o tome.

NIKAD se ne bih dvoumio. Jedno je da nadjes pare na ulici, na njima ne pise cije su, zadrzao bi ih, ali da nadjes novcanik sa dokumentima, ili u ovom slucaju greska firme koja nam svima izlazi u susret sa dilerskim cenama, dvojba sto bi rekli braca Hrvati nema sta da trazi kod normalnog zdravorazumnog coveka. Koliko puta mi se desilo, nesto kupujem, i dajem recimo 200 din a prodavaca mi vraca 500 din i jos kusur do 1000. Da ne skrenem paznju, to bi islo iz njegovog dzepa, kao sto bi i ovde neko morao iz firme da nadoknadi pogresno prodatu kartu.

Etika je ono sto nas cini civilizovanim.
Mislite o tome.

Potpis.

Eh, koja sramota za eurolinak ... koji li je tek nesrecnik dobio 8600 umesto 8800 :D

Ja bih je vratio, ali ne bi otvarao za to temu da se hvalim NHF

Da sam ja vlasnik, sevali bi otkazi uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

A ti kad odes tamo, oni kazu - bice otpusteni oni koji su poslali to greskom,a vi dobijate - jos jednu 8800gt :D:D:D:D salim se...

Vracam je pod uslovom da nikog ne otpuste. :smoke::D ***, ko radi taj i gresi. :smash:

To se kad-tad vraca (i dobro i lose), jednom sam nasao telefon i vratio ga, nakon 3-4 nedelje sam izgubio novcanik (doduse bilo je samo 200din u njemu), ali mi je vracen. :banana:

Bez dileme, vrati. Mirna savest vredi mnogo vise od toga... Kao sto DON reče, samo da nadjes pare na ulici i ama baš nema nikakvog načina da saznaš čije su, uzmi, ali ako ti nisu baš preko potrebne, učini neko dobro delo sa njima.

P.S. Čisto anegdote radi, ja sam svojevremeno, svojom greškom, na dan izgubio pasoš u inostranstvu. Možete zamisliti u kojoj sam panici bio, jer nisam imao nikakav drugi ID, niti fotokopiju pasoša (što je pametno imati, i od tada je uvek imam u koferu kad putujem), ali sve se dobro završilo. Našao sam ga, odnosno sačuvali su mi ga, u restoranu u kojem sam prethodni dan ručao i gde mi je ispao kad sam vadio novčanik a da to nisam ni primetio.

Poslednja izmena:
Zato ti je i vracen, da je bilo vise... :) shvatas.

Ja bih je vratio, ali ne bi otvarao za to temu da se hvalim NHF

Nije ovo hvaljenje, ne volim da se hvalim... :trust: To je uzbudjenje. :d Videti ocima tu kartu koju cekam par nedelja (cekam Palit)... :d
Ako smatrate da je to hvaljenje slobodno brisite temu, jer stvarno nisam imao nameru da se hvalim. :smash:

Poslednja izmena:
Da se meni to desilo, verovatno bih je vratio na reklamaciju i rek`o "ova kartica ne valja, prepoznaje je kao neki 8800" kol`ki sam pajser :D

neko sada vozi 8600gt i kaze: sto je spor 8800gt koji hype!!!

pohvala za gest:)

Nije ovo hvaljenje, ne volim da se hvalim... :trust: To je uzbudjenje. :d Videti ocima tu kartu koju cekam par nedelja (cekam Palit)... :d
Ako smatrate da je to hvaljenje slobodno brisite temu, jer stvarno nisam imao nameru da se hvalim. :smash:
Ma nije hvaljenje. Lood događaj :D treba da se čuje za takve looney stvari, još ako su u našoj zemlji :smash:

Za tebe respect ,) al' iskren da budem ne verujem da bi' bio toliko pošten. Oni su spakovali pogrešnu, je l' to moja krivica :d ovo je ono što bi se reklo, palo s neba, i zašto onda ne bi' iskoristio priliku. Malo ko će nam u životu nešto poklanjati.

Zašto imam osećaj da će ova tema da završi kao ona o pronalaženju mobile :D

Dobro ćeš da uradiš, bravo! Baš kao što bi vratio da su ti dali bilo šta drugo pogrešno. Zaradićeš za 8800 u životu, pa čak i mnogo više od toga, potpuno sam siguran u to.

Pozdravljam gest. Ja sam vratio u M&D jedan NF4-4x jer su me zvali da podignem ploču sa reklamacije posle 45. dana. Verovatno niko nije zaveo da su mi uvažili reklamaciju još prvi dan. Sigurno bi neko dobio po džepu od ljudi koji rade tamo, a svi smo skloni greškama. Verovatno neki klinac sa platom od 300€ bi dobio jedno 150€ po džepu.

Kako vi mešate babe i žabe, upoređujete vraćanje nađenih para na ulici i grafičke kartice... naravno da bih momentalno pare i novčanik vratio nekoj osobi koja ih je izgubila, ali neka firma sigurno neće osetiti tih 100 ili 150 evra gubitka. Jer ako su joj toliko značajni, onda ozbiljno treba da menja poslovni plan.

Zovite to Robin Hud pravdom, ali ja tako rezonujem. Pravno i fizičko lice jednostavno nisu isto.

Poenta je da ce to pravno lice nadoknaditi svoj gubitak od nekog fizichkog lica, tj. zaposlenog.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno