- Učlanjen(a)
- 25.07.2002
- Poena
- 1,105
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Xeon 5670 (6c/12t) @ 4.3Ghz
- Matična ploča
- ASUS P6T Deluxe v2
- RAM
- 48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
- GPU
- Gigabyte 1060 6Gb
- Storage
- Kodak 512Gb + 16Tb RAID
- Zvuk
- Creative Audigy2 ZS
- PSU
- Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
- Kućište
- Alexander Weiss (glass front + glass side)
- Monitor
- AOC 32" IPS
- Miš & tastatura
- G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
- Ostale periferije
- MX Master 2 & K380
- Mobilni telefon
- Moto G9 Plus
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Skoknem na PC Berzu, pogledam cenovnike, vidim nešto "povoljno", HDD Cooler - glupost a baš mi je potrebno par komada ovih dana. Odem danas, jedva nađem slobodno vreme, uđem u radnju, "dobar dan - dobara dan (sa`ću da ti nabijem ciglu u ekran 😀), Spire FlowCooler, imate? - Imamo. - koja je cena? (već se `vatam za novčanik, znam koja je cena par "cenovnika u nazad") - 700Din. - 700Din? - Da!?! - Onda sam pogrešio "firmu"... prokomentarišem ja i nezadovoljan izađem napolje. Možda sam stvarno i pogrešio, znam da ima 2-3 "Eurolinka". Jedan je "Team", drugi samo "Eurolink" a aza trećeg ne znam. Nastavim da se vozikam po Bulevaru, 1 oko prati šta piše po izlozima lokala, drugo prati saobraćajce koji jedva čekaju da stanem da mi napišu kaznu...
Vratim se kući, okačim se na net, utvrdim ono što sam video (znači nije me memorija izdala [i ako sam sav OC-ovan]😀), nazovem ih i go***r koji tamo radi počne da mi objašnjava kako to nema veze sa njim(a), PC berza je kriva, oni "kače" stare cenovnike... Pa nisam ja boolja, što bi ti neko kačio cenovnik i još te reklamirao (banner-om na sajtu) a da mu ti ne plaćaš da to tako radi? 😉 Na kraju oće još i da me bije preko telefona: "Šta, jel hoćeš ja da ti platim gorivo, a?!?" Nije mi časno da se svađam sa takvim "leekovima" preko telefona! Spustim slušalicu. Shvatam: Još 1 izgubljen dan zbog s****va, još 1-a navlakuša, još 1-o mesto za izbegavati... Ovde je nenormalno da ti neko kaže ako je nešto tako da je stvarno tako, za normalno se smatra da će neko nešto da ti prećuti, da te "zakači" - kako neki vole da kažu, za audio kabal kada kupuješ CD-R, da ti izvadi ATA kabal kada kupuješ ploču...
...
Sada mi dođe da obrišem sve ovo ali onda ne bih ispao fer prema vama...
...Samo nemojte da me pitate:"Što ih nisi nazvao, što nisi proverio?", jer to je isto kao kad bih ja piteo vas: "Što se ne reklamiraju sa pravim cenama?". Sve me ovako podseća na neku sitnu "prodavnicu" Mobilnih telefona...
Vratim se kući, okačim se na net, utvrdim ono što sam video (znači nije me memorija izdala [i ako sam sav OC-ovan]😀), nazovem ih i go***r koji tamo radi počne da mi objašnjava kako to nema veze sa njim(a), PC berza je kriva, oni "kače" stare cenovnike... Pa nisam ja boolja, što bi ti neko kačio cenovnik i još te reklamirao (banner-om na sajtu) a da mu ti ne plaćaš da to tako radi? 😉 Na kraju oće još i da me bije preko telefona: "Šta, jel hoćeš ja da ti platim gorivo, a?!?" Nije mi časno da se svađam sa takvim "leekovima" preko telefona! Spustim slušalicu. Shvatam: Još 1 izgubljen dan zbog s****va, još 1-a navlakuša, još 1-o mesto za izbegavati... Ovde je nenormalno da ti neko kaže ako je nešto tako da je stvarno tako, za normalno se smatra da će neko nešto da ti prećuti, da te "zakači" - kako neki vole da kažu, za audio kabal kada kupuješ CD-R, da ti izvadi ATA kabal kada kupuješ ploču...
...
Sada mi dođe da obrišem sve ovo ali onda ne bih ispao fer prema vama...
...Samo nemojte da me pitate:"Što ih nisi nazvao, što nisi proverio?", jer to je isto kao kad bih ja piteo vas: "Što se ne reklamiraju sa pravim cenama?". Sve me ovako podseća na neku sitnu "prodavnicu" Mobilnih telefona...
Poslednja izmena: