Šta je novo?

Eurolink ponovo jaše?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

jozzza

Slavan
Učlanjen(a)
09.06.2008
Poena
300
Ja sam jedan od onih ljudi koji su se opekli sa firmom Eurolink Team 2000, koja je pre koju godinu pukla za više od milion evra i oštetila nebrojeno mnogo ljudi diljem Srbije, pa zato osećam obavezu da obavestim i upozorim sve ljude na jedno otkriće od pre par dana.

Naime, trenutno sam u procesu kupovine novog računara, pa opipavam tržište i koristim sajtove koji porede cene različitih komponenti. U zadnjih par dana mi vrlo često kao najevtinije izbacuje ponude izvesne kompanije koja se bavi online prodajom računara - EMMI (http://www.emmi.rs/naslovna_stranica.1.html).

S obzirom da je njihova ponuda daleko povoljnija od konkurenata na tržištu (čak oko 15-tak procenata), hteo sam malo da ih proverim. Međutim na APR-u ne mogu da nađem firmu pod tim nazivom. Još je simptomatičnije to što se na njihovom sajtu nigde ne pominje koja je firma vlasnik, kada već kompanija pod nazivom EMMI nije registrovana u Srbiji, što upućuje da ova firma posluje potpuno protivzakonito.

Međutim, ono što mi je privuklo najveću pažnju jeste to što EMMI ima centralnu kancelariju i broj telefona potpuno iste kao rahmetli, ozloglašeni Eurolink:

EMMI - http://www.emmi.rs/informacije_-_ka...uke,_nacini_placanja,_garancije/o_nama.6.html

EUROLINK - http://www.yellowpages.rs/sr/euroli...cunari-i-prodaja-racunara/6-5-353-32618/firma

Verujem da se radi o istim prevarantima, s obzirom na način poslovanja - daleko niže cene, tajnovitost u vezi podataka, nabudženi marketing, i tsl. Ako neko ima više informacija ili saznanja o ovome, voleo bih da čujem više.

Pozdrav.

Ako se ne varam EMMI je cerka firma od ALTI d.o.o. iz Cacka, koja drzi i WINWIN prodavnice. Malo procesljaj njihov sajt, negde je pisalo ako se dobro secam. Moguce da su kupili poslovnice doticne firme pa su zato isti brojevi telefona. EMMI sigurno negde oko 3 godine unazad posluje kod nas, ali trenutno se sad pocinje siriti po ostalim gradovima.

Ne znam ko su i sta su, ali sa Emmi nikad nisam imao probleme i stvarno su ok. Sta god mi treba za komp uvek kod njih narucim.

Eurolink i EMMI nemaju nikakve veze, osim što su u uzeli iste poslovne prostorije, pa samim tim i broj telefona.

Kao što je janx napisao EMMI je Altijeva maloprodaja, isto kao što je slučaj i sa winwin-om.

Izvinjavam se EMMI-ju. Proverio sam, jesu deo Altija, dobio sam direktan odgovor od Altija. Hvala na brzim odgovorima i pomoći.

Ja reko' otvoriše ponovo Eurolink, pa da se mi oštećeni skupimo i ''priupitamo'' po koju stvar.

mada,koliko se secam,taj eurolink je bio sasvim ok firma dok je postojao.....i na ovom benchmark forumu su mnogi bas tu firmu preporucivali za kupovinu IT opreme....

e sad,zasto su pukli,ko zna...........mada nesto sumnjam da su hteli da uzmu pare i zbrisu kao Jezda pre 20ak godina....:)

Nisam kupovao preko njih ali znam ljude koji jesu, sasvim su korektni. Za cene vec kako za sta.

Ja čitam i ne verujem šta čovek napisa. Da nema gore banera, i da se ne spominje firma barem 2x u svakoj temi "gde kupiti određeno parče hw", pa da razumem...
Inače emmi je prevashodno okrenut web kupovini..,

Ja čitam i ne verujem šta čovek napisa. Da nema gore banera, i da se ne spominje firma barem 2x u svakoj temi "gde kupiti određeno parče hw", pa da razumem...
Inače emmi je prevashodno okrenut web kupovini..,

Jozzza, ***, izgleda pao sa Marsa... ili pak bio u dubokoj hibernaciji :D
Zakuntao jos dok je Eurolink bio ziv, a probudio se pre koji dan... i mnogo toga propustio u medjuvremenu :d

Samo sto im po nekada treba 4-5 dana,da se oglase sa "izvinjavamo se,ali porucene artikle trenutno nemamo na stanju"... :mad:

Nije tako strašno, za one artikle koje momentalno imaju na stanju stoji ona "house" oznaka. Te uglavnom pošalju dana kada si poručio i ono što mi se sviđa je da ne cimaju i provaravaju na telefon, već samo pošalju i promene status pošiljke na sajtu. A za ostale artikle se može pozvati i informisati koliko brzo mogu da ga dobave.

Juče sam kupio računar kod emmija i zovu me iz banke vezan za realizaciju naloga za prenos i kažu kada kucamo broj računa izlazi alti doo a ne emmi house.
Ja kažem to je to pusti nalog.
Znači emmi nema nikakve veze sa eurolinkom.

posto je ekspretskom analizom ustanovljeno da Eurolink nema nikakve veze sa Emmijem thread moze da se zakljuca :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno