Šta je novo?

Eunetov 2speed tarifni paket

Sine Nebojsa

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2008
Poena
319
Korisnik sam euneta 1024/128,planiram da predjem na 2speed tarifni paket 4096/256 po ceni od 1999 din,radnim danima od 18 h-do 8h ujutru i ceo vikend imacu brzinu 4096/128,a od 8h ujutru do 18h uvece radnim danima 512/128,zanima me da li neko od vas koristi ovu uslugu i kako je zadovoljan njome,podrazumeva se da je korisnik euneta.Razlog za prelazak na ovaj paket je download raznih stvari ...

Poslednja izmena od urednika:
Ali moj savet ti je ako to kod Euneta radi ok sto da ne uzmi taj paket nemoze da ti naskodi! Mislim ionako idu topliji dani pa ljudi uglavnom nece biti kuci nego po nekim plazama, bazenima a uvece kada se vrati uzmi mile i skidaj do mile volje!

Poslednja izmena od urednika:
ja sam se u petak prijavio za 2speed paket,i malopre pogledam podesavanja,kad tamo pise 4096/255,o super,medjutim download ne prelazi 120 kb/s,narodski receno nece da povuce,restartovao sam ruter tp link 8816,sacekao 1/2 min,pa opet ukljucio ista prica,za rapid mi je jasno da je brzina ogranicena kao free korisniku,ali megaupload ne bi trebalo da ogranicava,pa preko opere skidam servis pak 3 sa microsoft sajta,brzina i dalje 120 kb/s,inace umrezen sam sa komsijom preko utp kabla i switcha,sta bi moglo biti uzrok,valjda su ovi iz telekoma sve odradili kako treba,valjda..

Pa ovako. Eunet je poslao zahtev telekomu da povecaju brzinu na portu sto su ovi drugi i odradili. E sada je tebi softverski ogracinicena brzina na tih 120 kb jer ti usluga kod euneta jos uvek nije aktivirana. Predpostavljam da ce ti vec od sutra biti onako kako treba, osim ako ne treba da izvrsis neko dodatno placanje. Osim toga Eunet ceka zvanicno obavestenje od telekoma da je povecanje izvrseno jer oni ne mogu da znaju, tj. da pogledaju u ruter kao ti.
Ja ti savetujem da ih pozoves i da im kazes da je odradjeno povecanje i da ti samo aktiviraju paket. Moguce je da ce oni to sami vec sutra odraditi.

u pravu si,pozvao sam tehnicku podrsku,telekom je odradio svoje,a sutra ili za par dana kako rece lik iz podrske uradice i ovi iz euneta,valjda taj softverski deo,pa pravac po premium sutra, i vozi misko,tema moze pod lock.

Vrh Dno