Šta je novo?

Eunet ukinuo agregaciju za standard korisnike?

goran.a

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2006
Poena
379
Već duže vreme primećujem da više nema one čuvene eunetove agregacije od 12h do 16h, sad radi standardno ceo dan. Prvo sam mislio da je to slučajno par dana ali evo radi tako već zaista dugo pa jel neko zna nešto o tome? Imam njihov ADSL već skoro godinu dana i prilično sam zadovoljan a ovim bi bio još zadovoljniji ako je to za stalno i stvarno:D.

Već duže vreme primećujem da više nema one čuvene eunetove agregacije od 12h do 16h, sad radi standardno ceo dan. Prvo sam mislio da je to slučajno par dana ali evo radi tako već zaista dugo pa jel neko zna nešto o tome? Imam njihov ADSL već skoro godinu dana i prilično sam zadovoljan a ovim bi bio još zadovoljniji ako je to za stalno i stvarno:D.

Možda je samo u pitanju rasterećenje postojećeg linka, pošto je dosta (bivših) korisnika promenilo provajdera? :p

Ja mislim da nisu, mozda kod tebe jesu, ali meni i dalje radi isto kao ranije u navedenom vremenskom periodu. Imao sam i ja dane kada je sve radilo onako kako bi trebalo da radi.

Možda je samo u pitanju rasterećenje postojećeg linka, pošto je dosta (bivših) korisnika promenilo provajdera? :p
Sto se ovoga tice mislim da nije tacno da je u pitanju rasterecenje, jer je u pitanju period od 12-17h. Vikendom radi full speed, bez agregacije.
Za drugi deo recenice si mozda u pravu.

Sada bi trebalo da je pojednostavljena promena provajdera, ne znam sto se patite sa tim eunet-om.

Sada bi trebalo da je pojednostavljena promena provajdera, ne znam sto se patite sa tim eunet-om.

Ne znam o čemu ti to. Eunet je izuzev pomenutih 4 sata radio gotovo savršeno. Imam ga već skoro godinu dana a sada ni tih 4 sata kod mene nema problema. U odnosu na probleme koje čitam sa drugim provajderima ja sam prilično zadovoljan tako da se uopšte ne patim.

Pa mi da se patimo, promenili bismo ga :p Ja sam otkad je uveden ADSL kod EUnet-a i nemam ama baš nikakvih primedbi na provajdera. Imaju ogroman raspon paketa i odnosa cene i brzine, i preporučujem ih svakome. Tehnička podrška im je više nego potkovana, često znaju da reše i probleme koji veze sa njima zapravo nemaju.

Poslednja izmena:
Pa mi da se patimo, promenili bismo ga :p Ja sam otkad je uveden ADSL kod EUnet-a i nemam ama baš nikakvih primedbi na provajdera. Imaju ogroman raspon paketa i odnosa cene i brzine, i preporučujem ih svakome. Tehnička podrška im je više nego potkovana, često znaju da reše i probleme koji veze sa njima zapravo nemaju.

Potvrdjujem. Od 2005. sam kod njih na adsl i ne zelim da ih promenim.
Dodajem da me iskusno zovu na mob da me obaveste o necemu sto sam trazio putem maila. Veoma profesionalno.

Vrh Dno