Šta je novo?

Eunet provajder pitanje :

xSeptimus

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
07.05.2002
Poena
1,045
Pitanje glasi: Da li Eunet "vuche" dobro, da li se lako uspostavlja veza, kakav mu je LITE ( da li radi bench iz njega).

Pitanje postavljeno zbog toga shto je Eunet retko ili nikako spominjan u bilo kom kontekstu, diskusiji...

Zavisi gde se nalazis i na kojoj si centrali. U NS-u sasvim solidno radi i u vreme spiceva, broj se 95% dobija iz prvog biranja, i bench radi iz lite rezima

Da se retko spominje, mora da se salis, search izlistava 44 thread-a u kojima se spominje Eunet...

Ovo za dobijanje veze je tacno, za lite i bench takodje, najveci problem je protok odnosno brzina koja je katastrofalno losa u odnosu na onog "boljeg" provajdera. Na testiranjima je otprilike 5x sporiji, u realnom radu (download i sl.) otprilike dvostruko do trostruko sporiji.

Ja Eunet koristim iskljucivo na kratko oko ponoci kad nema teorije da se nakacim na doticnog "boljeg" a nesto mi hitno treba...

Postovao sam vec ta merenja i dosta smo lomili koplja oko toga, kao sto rekoh pregledaj malo ona 44 thread-a...

eunet je vec dugo u *ranju, ali je u narodu izgleda kao i mercedes, svi ga kupuju jer se tako zove :D

driver je napisao(la):
eunet je vec dugo u *ranju, ali je u narodu izgleda kao i mercedes, svi ga kupuju jer se tako zove :D

Da je Eunet "vec dugo u ******" tu si u pravu, jedino si zaboravio da ne zive svi u BGD i da nemaju toliki izbor provajdera...
I onda naravno moras od 2 go**a birati ono manje...

ajd` :wave;

sta znam...mene eunet sluzi fino_On jeste skuplji od ostalih provajdera ali ne verujem da bih se kod drugih, osim yubc-a, redovno kacio na 50,6 kbs, i to iz batajnice.

Marsovac je napisao(la):
Da je Eunet "vec dugo u ******" tu si u pravu, jedino si zaboravio da ne zive svi u BGD i da nemaju toliki izbor provajdera...
I onda naravno moras od 2 go**a birati ono manje...

ajd` :wave;

na BGD sam i mislio jer postoji gomila boljih i daleko jeftinijih provajdera...po unutrashnjosti Eunet je mnogo bolji....

nemam pojma,ali meni eunet najbolje radi...tj najbrzi je,ali i najskuplji,mada se donekle isplati sa @lite i weekend rezimom

yubc mi je isto ok,ali brzi je eunet.ok nekima je brze neshto drugo,ali ****** srbija :)

silvereye je napisao(la):
sta znam...mene eunet sluzi fino_On jeste skuplji od ostalih provajdera ali ne verujem da bih se kod drugih, osim yubc-a, redovno kacio na 50,6 kbs, i to iz batajnice. [/QUO

Poshto si iz Batajnice, pitanje: moj drugar je tvoj sugradjanin i on se na yubc konektuje na 28800-31000, telefon mu pocinje sa 848.... Kako to ?

I ja sam mislio da YUBC nema konkurencije kod nas - misljenje sam promenio pre oko mesec dana kada sam uplatio vreme na EUnet-u i iznenadio sam se kako dobro radi, kako u full tako i u lite rezimu, dok je vuca na sva cetiri tocka! :D

Amon_Ra je napisao(la):
I ja sam mislio da YUBC nema konkurencije kod nas - misljenje sam promenio pre oko mesec dana kada sam uplatio vreme na EUnet-u i iznenadio sam se kako dobro radi, kako u full tako i u lite rezimu, dok je vuca na sva cetiri tocka! :D

Meni je EUnet kao provajder tj njihove usluge su nikakvde sto sa broja na 3 sto sa stare analogne centrale nikog od ortaka ne znam da mu je eunet dobar :)
PTT roola

Ne mogu da verujem da se opet rastegla zvaka o tome kako je EUnet dobar tj los!type; Ovde svakih mesec ili dva pokrece ovo pitanje, normalno uvek bez nekog pametnog zakljucka.

Cinjenica je da nekome tadi odlicno, a nekome veoma lose, malo njih se nalazi u sredini i to je valjda pitanje karme ili cega vec (tel. centrale).

Born2Kill je napisao(la):
Meni je EUnet kao provajder tj njihove usluge su nikakvde sto sa broja na 3 sto sa stare analogne centrale nikog od ortaka ne znam da mu je eunet dobar :)
PTT roola

Mi doduse nismo ortaci, ali kao i Bogu Sunca i meni EUnet fercera samo tako!

:wave;

Znate sta, ja sam iz unutrasnjosti (konektujem se na eunet u cacku), imam digitalnu centralu i ne da vuce nego...

E sad jos nesto da dodam! Malopre sam prvi put instalirao win2000, bez sp-a (to cu kasnije), nakacio se na net iz opere i jos uvek drzim otvorena usta od cuda! Ne da ide nego...no comment

Najveca prednost Euneta je Lite i Weekend rezim uz koje ces ustedeti dosta para ako ih pametno koristis

Calibra 4WD je napisao(la):
Najveca prednost Euneta je Lite i Weekend rezim uz koje ces ustedeti dosta para ako ih pametno koristis

Da nema toga ja bih bankrotirao zbog ovog sajta:)

Vrh Dno