Šta je novo?

EUnet prepolovljava račun za ADSL

bSecurity

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2002
Poena
660
EUnet prepolovljava račun za ADSL

EUnet ove zime nudi korisnicima da zavire u svet najkvalitetnijeg Interneta i podele radost praznika sa celim svetom, jer EUnet plaća pola računa EUnetADSL korinika.
Na ovaj način, EUnet je obezbedio najjeftiniji EUnetADSL Internet do sada. Iskoristite ovu povoljnost i cele zime surfujte već od 645 dinara mesečno.

Pored nižih cena, a usled poboljšanja performansi Internet mreže EUnet sve korisnike je obradovao većim ADSL brzinama. Od sada, sa svojim prijateljima možete jednostavno i brzo da delite fotografije, video klipove i ostale zanimljive sadržaje na Internetu. Takođe, usled naglog porasta upotrebe mobilnih uređaja i tableta za pristup Internetu, u EUnet standardnoj ponudi je i besplatan wi-fi router za svakog korisnika.
Osim brzog Interneta, svim EUnetADSL korisnicima smo omogućili do 20 minuta besplatnih razgovora mesečno sa prijateljima, rodbinom ili poslovnim partnerima u inostranstvu, korišćenjem EUnet Phone servisa.
Za sva pitanja, probleme i nedoumice, na raspolaganju Vam je EUnet Tehnička podrška 24h, 365 dana u godini.

Evo nekih noviteta na polju adsl-a kod nas. Čudno da niko nije preneo vest, ako jeste onda ću zamoliti moderatora da prebaci u objedinjenu temu.

Mogao si i izvor navesti, na njihovom sajtu nema nigde ovoga. Vrlo iznenadjujuca akcija, cini mi se prvi put bilo gde da su oborene cene a ne povecana brzina.

PTT, sa onom akcijom 16/1 za 1400 din. Bili su tu i ostali paketi sa manjom cenom, ali sam samo ovaj zapamtio. ;)

Ovo je akcije a ne trajno smanjena cena.
ADSL nema gde vise da poveca brzine, trenutno moze samo da smanjuje cene da bi barem najveci deo trzista (najnizi paketi) zadrzao.

Sve je to cool al negde sam procitao da Telekonj uzima po portu dal 700 din ili tako nesto. .. Onda ne vidim kako je moguce da ponude paket za manje od 700 din, fakticki, to ne bi bila akcija, to bi bila akcija upucavanja u nogu jer bi onda EUnet placao korisnicima da koriste njihov link :D Nesto ovde ne stima.

Ugovor traje 12meseci, prva 4 su 50% popusta, ostatak je puna cena.
Imaju neke nove pakete, zapamtio sam da je 2,5/0,5 1590din i 4/1 1690din.

Nema tog pojeftinjenja koje ce me zadrzati kod njih.

Mogao si i izvor navesti, na njihovom sajtu nema nigde ovoga. Vrlo iznenadjujuca akcija, cini mi se prvi put bilo gde da su oborene cene a ne povecana brzina.

Imaš i na njihovom sajtu, treba malo bolje pogledati :) PROMOCIJA

Samo ove zime, najkvalitetniji ADSL Internet možete imati sa popustom od 50% na prva 4 računa.

Uz 4 x 50% popusta, dobićete gratis wifi router na korišćenje.

Uz EUnetADSL dobijate i do 20 minuta besplatnog telefonoranja ka inostranstvu svakog meseca.

Ne treba napominjati da EUnet inženjeri čekaju vaš eventualni poziv 24/7 tokom cele godine.

umesto da adsl prodaju na pijaci oni tu furaju krsh tehnologiju,i jos se dice time :D

Sve, sve ali naslov u novinama "EUnet prepolovljava račun za ADSL " je odlican pokazatelj nepismenosti u narodu srpskom...

PREPOLOVLJAVA, u moje vreme kad sam isao u osnovnu skolu, a pogotovo u srednjoj, nastavnik srpskog (i krvackog) jezika bi na bilo kom pismenom odvalio keca kao kolac velikog, a danas svakojaki mogu kojekude pisati stogod hoce i kako hoce...

Poslednja izmena:
Cek jel ovo treba da bude povoljno?

pa kad ga uporedis sa Telekom da jeste povoljnije ( Koji trenutno ima najbolju adsl ponudu)

Telekom 5/1 1500 din ugovor 24 meseca
EUnet 5/1 1.890 din 4 mesecna racuna sa 50% kad sracunas na god dana mesec te dodje 1570 din ( bez da placas na vreme gde imas popust 5% po racunu ) a ugovor je duplo manji tj 12 meseci.

Vrh Dno