Šta je novo?

Eunet poskupljuje i sakati lite rezim

Vocko

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
679
IronSERB je napisao(la):
pa tehnicom rula kad je free unlimited :)))))))))))
and dont ask how its free its just free :)))))

Ukinucemo mi tebi nalog :)

Cene otisle 10% a lite rezim je sad 1/2 umesto 1/3 vremena.
Koji je sad najiisplativiji provajder za domaci internet?

SezamPro, extreme pretplata. 3 sata dnevno za 229 dinara mesečno. Dok ne poskupi :). Znači imaš cenu od 1.27 dinara, ili još 10% manje ako uplatiš za 3 meseca unapred.

Pardon, opet sam pogrešio. Imaš 90 sati mesečno @home režima za 229 din (2.54 din/sat).

Sorry

Telekom planira da podigne (podigao je) cene zakupa linkova provajderima za oko 80%. To je uticalo na porast cene. Inace PTT je planirao kao i snizenje cena, ali nishta od toga...

Koliko sam ja razumeo to je sve zbog startovanja Telekomovog provajdinga na 042, pa ce na ovaj nacin ostali ISP-ovi biti eliminisani/osakaceni...

Calibra 4WD je napisao(la):
Cene otisle 10% a lite rezim je sad 1/2 umesto 1/3 vremena.
Koji je sad najiisplativiji provajder za domaci internet?

Oni su jos i dobri spram ovih slepaca iz BeoTela koji su ukinuli potpuno lite rezim, satro kao rade na serveru vec mesec i po dana i kao nemaju tehnickih mogucnosti za lite. Price za malu decu. Ili idi na Sezam ili uzmi flat kod Verata.

pa tehnicom rula kad je free unlimited :)))))))))))
and dont ask how its free its just free :)))))

Eunet sucks Telekom also ...

Rekoh li ja odavno ( nekima sa foruma se to nije svidelo ) da su *arici bljak....elem, da stvar bude jos gora postoji i gori od njih a to je - Telekom, ... nadama se da ce stranci uskoro da udju na bilo koji nacin i sken*aju njihov monopol, bar sto se Neta tice ....
FX

Re: Eunet sucks Telekom also ...

Dark Angel je napisao(la):
Rekoh li ja odavno ( nekima sa foruma se to nije svidelo ) da su *arici bljak....elem, da stvar bude jos gora postoji i gori od njih a to je - Telekom, ... nadama se da ce stranci uskoro da udju na bilo koji nacin i sken*aju njihov monopol, bar sto se Neta tice ....
FX

49% telekoma poseduju Zabari i Grci.

51 %

A nasa g*vna drze vecinski deoFX

Re: Eunet sucks Telekom also ...

Dark Angel je napisao(la):
FX

Ti si izgleda van tokova vremena,
karici odavno nemaju nista u Eunetu...
frka da zadrze mobtel ih je naterala da rasprodaju sve akcije u firmama gde su drzali manjinski udeo.

Vrh Dno