- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 679
IronSERB je napisao(la):pa tehnicom rula kad je free unlimited))))))))))
and dont ask how its free its just free))))
Ukinucemo mi tebi nalog
IronSERB je napisao(la):pa tehnicom rula kad je free unlimited))))))))))
and dont ask how its free its just free))))
Calibra 4WD je napisao(la):Cene otisle 10% a lite rezim je sad 1/2 umesto 1/3 vremena.
Koji je sad najiisplativiji provajder za domaci internet?
Koliko je FLAT kod njih ? Ja sam kod AbsolutOK nasao za 900 dinara metar dana.merlin je napisao(la):Pa sta ces jeftinije od Verata.
Dark Angel je napisao(la):Rekoh li ja odavno ( nekima sa foruma se to nije svidelo ) da su *arici bljak....elem, da stvar bude jos gora postoji i gori od njih a to je - Telekom, ... nadama se da ce stranci uskoro da udju na bilo koji nacin i sken*aju njihov monopol, bar sto se Neta tice ....
FX
Dark Angel je napisao(la):Rekoh li ja odavno ( nekima sa foruma se to nije svidelo ) da su *arici bljak....elem, da stvar bude jos gora postoji i gori od njih a to je - Telekom, ... nadama se da ce stranci uskoro da udju na bilo koji nacin i sken*aju njihov monopol, bar sto se Neta tice ....
FX
pTomic je napisao(la):Koliko je FLAT kod njih ? Ja sam kod AbsolutOK nasao za 900 dinara metar dana.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari