Šta je novo?

eunet na 34???

TEP3A

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2002
Poena
765
danas sam procitao u vecernjim novostima da eunet u toku sledece nedelje treba da pusti u rad novi link kapaciteta 34mb\sec.

da li zna neko nesto o tome???

i koliko to mi obisni smrtnici mozemo da osetimo???

pishe na eunet.yu da je 'u zavrshnoj fazi'

s' obzirom da je eunet u poslednje vreme radio najgore u zadnjih godinu dana(nemogucnost konektovanja,konstantnost pucanja veze...),ovo je neshto ochekivano,bar sa moje strane...

samo se nadam da zavrshna faza nece potrajati sto godina ;)

hm..
bilo bi lepo da prosire link ka nisu jer se ovde vec namnozilo dosta korisnika pa zna da bude ruzno u spicevima....

Verovatno ti je varljiv utisak ili je samo tebi trenutno poludela veza.
Eunet je UBEDLJIVO najgori u zadnjih par meseci, da pogledam mail na Yahoo-u preko dana ako ima prikacen file od 50-100kb treba mi 20-ak minuta sigurno, nije im dovoljno sto su ubedljivo najskuplji nego te teraju i da sto duze budes na liniji.

pa moguce da je prevara :)

kao proshicemo link,i onda ti istripujesh kao brze je,a u stvari nije ;]

Sto se Euneta tice svakome veza radi u zavisnosti od njegove centrale i pristupnog broja na koji se konektuje...

Sto se 34Mb tice trebalo bi da za dan dva proradi zavisi samo od telekoma da li ce uspeti da zavrse to... a valjda hoce....

i osetice se zato sto ce vecina saobracaja biti usmerena u tom pravcu...

:D

hm..
ubedljivo najbolji "niski" provajder..
nista drugo ovde ne moze da mu pridje....

kod mene fino radi ali uvek moze bolje..
kad kazem fino, mislim da imam digitalnu centralu ali i pcm uredjaj pa sam ogranicen na 31,2Kbps ali uvek je veza negde oko 30 tako da su ok..

a i lite rezim.. :)

Pa eto posle YUBC i EUnet uvodi isti link sa istim nadprovajderom KPNQuestom... Ugalvnom znam de je kod YUBCa taj link bio u planu jos pre godinu-dve ali ga nije moguce bilo realizovati. Sada eto i oni su uzeli i eunet. Ipak nije toliki problem nasih provajdera link, vec ulazne linije, zatim ne znanje, nemar i neljubaznost zaposlenih. Mislim sta meni vredi i da neki provajder ima i link od vise stotina megabita kada mu server pada svaki cas, kada je stalno zauzeto itd. Ali i na ovo treba gledati kao korak u pozitivnom smeru, pa mozda i sve ostalo kod provajdera krene nabolje.

George je napisao(la):
Verovatno ti je varljiv utisak ili je samo tebi trenutno poludela veza.
Eunet je UBEDLJIVO najgori u zadnjih par meseci, da pogledam mail na Yahoo-u preko dana ako ima prikacen file od 50-100kb treba mi 20-ak minuta sigurno, nije im dovoljno sto su ubedljivo najskuplji nego te teraju i da sto duze budes na liniji.
Ja nisam iz Nis, kao par drugih ljudi koji su se javili pre mene, vec iz Beograda, ali i meni kao i njima veza pichi kao luda, iako nisam na digitalnoj centrali!
Mislim Djole da nije samo do EUneta, vec ima veze i sa tvojom telefonskom linijom, modemom ili vec nesto slicno!?

I meni je EUnet sve vreme radio sasvim ok (na digitalnoj centrali).

Aponen je napisao(la):
Mislim Djole da nije samo do EUneta, vec ima veze i sa tvojom telefonskom linijom, modemom ili vec nesto slicno!?

Jel ovo meni upuceno ili se varam?

Sa drugima da, ali sa EUnetom nisam nikad imao problema. Broj mi nije na digitalnoj centrali. Verat, na primer svi hvale, ali je kod mene blago rečeno očaj.
Pozdrav!!!

cile je napisao(la):
Pa eto posle YUBC i EUnet uvodi isti link sa istim nadprovajderom KPNQuestom... Ugalvnom znam de je kod YUBCa taj link bio u planu jos pre godinu-dve ali ga nije moguce bilo realizovati. Sada eto i oni su uzeli i eunet. Ipak nije toliki problem nasih provajdera link, vec ulazne linije, zatim ne znanje, nemar i neljubaznost zaposlenih.
Da se na kraju ne ispostavi da je to u stvari jedan te isti link :D S obzirom u kakvoj prevarantskoj zemlji živimo, a takvi su nam provajderi, ništa me ne bi iznendailo, pogotovu od EuNET-a.:mad:

Mislim sta meni vredi i da neki provajder ima i link od vise stotina megabita kada mu server pada svaki cas, kada je stalno zauzeto itd. Ali i na ovo treba gledati kao korak u pozitivnom smeru, pa mozda i sve ostalo kod provajdera krene nabolje.

Mislim da polako ali sigurno glavni problem postaju ulazne linije, a zahvaljujući tradicionalnoj nesposobnosti Telekoma, biće još gore :(

ivo.r je napisao(la):
Da se na kraju ne ispostavi da je to u stvari jedan te isti link :D S obzirom u kakvoj prevarantskoj zemlji živimo, a takvi su nam provajderi, ništa me ne bi iznendailo, pogotovu od EuNET-a.:mad:

Mislim da polako ali sigurno glavni problem postaju ulazne linije, a zahvaljujući tradicionalnoj nesposobnosti Telekoma, biće još gore :(

Sto se tice toga da smo prevarantska zemlja-U POTPUNOSTI SE SLAZEM!!!
Sto se pak tice EUnet-a, ne znam tacno koje su im dalje namere, ali ukoliko ja imam istinite informacije, njih su vec kupili, ili su na pragu da ih kupe, neki ameri! Ne pitaj me koji!
Pozdrav!

ivo.r je napisao(la):

Nije isti link u pitanju vec samo isti nadprovajder

a za vasu informaciju KPNQwest je bivi EUnet odnosno EUnet je postalo registred trade name, tako da je Eunet neka vrsta marke sada a ne ime firme.

Yunet international odn. EUnet Yugoslavia ima poseban ugovor sa KPNQwestom jer pored linkova imaju i pravo na ime i jos stosta.

Sto se tice telefonskih linija tu definitivno postoji kocenje od strane telekoma, kao da sve to namerno rade.

Ovi drzavnici pricaju jedno a u stvarnosti rade drugo.

Aponen je napisao(la):
Sto se tice toga da smo prevarantska zemlja-U POTPUNOSTI SE SLAZEM!!!
Sto se pak tice EUnet-a, ne znam tacno koje su im dalje namere, ali ukoliko ja imam istinite informacije, njih su vec kupili, ili su na pragu da ih kupe, neki ameri! Ne pitaj me koji!
Pozdrav!

Nemoj se previse oslanjati na rekla kazala price...

posto vecina ih je neistinita
:)))

Heechee je napisao(la):
Nemoj se previse oslanjati na rekla kazala price...

posto vecina ih je neistinita
:)))

Generalno se slazem!
Za ovu pricu bas i nisam siguran da je samo glasina, osim ako ti nemas neke sigurnije informacije!?

Nazad
Vrh Dno