bansek je napisao(la):Ajd' i to chudo da vidimo.....
Ja nisam iz Nis, kao par drugih ljudi koji su se javili pre mene, vec iz Beograda, ali i meni kao i njima veza pichi kao luda, iako nisam na digitalnoj centrali!George je napisao(la):Verovatno ti je varljiv utisak ili je samo tebi trenutno poludela veza.
Eunet je UBEDLJIVO najgori u zadnjih par meseci, da pogledam mail na Yahoo-u preko dana ako ima prikacen file od 50-100kb treba mi 20-ak minuta sigurno, nije im dovoljno sto su ubedljivo najskuplji nego te teraju i da sto duze budes na liniji.
Aponen je napisao(la):Mislim Djole da nije samo do EUneta, vec ima veze i sa tvojom telefonskom linijom, modemom ili vec nesto slicno!?
Da se na kraju ne ispostavi da je to u stvari jedan te isti linkcile je napisao(la):Pa eto posle YUBC i EUnet uvodi isti link sa istim nadprovajderom KPNQuestom... Ugalvnom znam de je kod YUBCa taj link bio u planu jos pre godinu-dve ali ga nije moguce bilo realizovati. Sada eto i oni su uzeli i eunet. Ipak nije toliki problem nasih provajdera link, vec ulazne linije, zatim ne znanje, nemar i neljubaznost zaposlenih.
Mislim sta meni vredi i da neki provajder ima i link od vise stotina megabita kada mu server pada svaki cas, kada je stalno zauzeto itd. Ali i na ovo treba gledati kao korak u pozitivnom smeru, pa mozda i sve ostalo kod provajdera krene nabolje.
George je napisao(la):Jel ovo meni upuceno ili se varam?
ivo.r je napisao(la):Da se na kraju ne ispostavi da je to u stvari jedan te isti linkS obzirom u kakvoj prevarantskoj zemlji živimo, a takvi su nam provajderi, ništa me ne bi iznendailo, pogotovu od EuNET-a.
Mislim da polako ali sigurno glavni problem postaju ulazne linije, a zahvaljujući tradicionalnoj nesposobnosti Telekoma, biće još gore![]()
ivo.r je napisao(la):Da se na kraju ne ispostavi da je to u stvari jedan te isti linkS obzirom u kakvoj prevarantskoj zemlji živimo, a takvi su nam provajderi, ništa me ne bi iznendailo, pogotovu od EuNET-a.
Mislim da polako ali sigurno glavni problem postaju ulazne linije, a zahvaljujući tradicionalnoj nesposobnosti Telekoma, biće još gore![]()
Aponen je napisao(la):Sto se tice toga da smo prevarantska zemlja-U POTPUNOSTI SE SLAZEM!!!
Sto se pak tice EUnet-a, ne znam tacno koje su im dalje namere, ali ukoliko ja imam istinite informacije, njih su vec kupili, ili su na pragu da ih kupe, neki ameri! Ne pitaj me koji!
Pozdrav!
Heechee je napisao(la):Nemoj se previse oslanjati na rekla kazala price...
posto vecina ih je neistinita
))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari