Šta je novo?

Eunet i agregacija?

voyager

Čuven
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
650
kakva su vaša iskustva sa Eunet ADSL-om? Interesuje me Hobby paket 256 FLAT sa agregacijom 1:30. Pozdrav

Nisam korisnik Eunet-a,samo sam hteo da kazem da ne bude zabune,kakva agregacija,pa to je cisti marketinski trik,eto ako budes uzimao kod njih da prodjes jeftinije sa manjom "agregacijom".

Jedan moj komsija je uzeo pomenuti paket i radi mu isto kao i meni Sezam. Znaci download se krece oko 23-27 KB/s.

@borab

Na zapadu ne postoji taj termin,zato sto taj izraz uopste ne postoji za ono sto se ovde naziva agregacijom.
Govorimo o razlicitim stvarima,EuNet govori o agregaciji na centrali a ne ethernet switchevima kod samog korisnika,a to o cemu oni govore ne POSTOJI!Eunet govori o agregaciji na Dslamovima u centrali ,a to je CISTI MARKETINSKI TRIK!
Evo u praksi uzmi korisnika na bilo kom provajderu i eunetov najskuplji paket na istoj da su brzini i uporedi realne brzine....
Agregacija na centrali postoji isto kao sto i postoji Analogno dogitalna sezampro linija..

borab je napisao(la):
Ne nije marketinški trik. To i na zapadu funkcioniše. Ko zna francuski, evo lepg teksta.

http://cxr.anderson-jacobson.com/produits/modem_cu/modem_xdsl/modem_msdsl/SpeederLAN.htm

ja znam francuski, doduse ima tamo pdf i na engleskom. stvarno lep tekst 😀

samo ne znam kakve ima veze sa adsl-om i terminom agregacije koji telekom i neki nasi isp-ovi koriste. to sto koriste istu rec ne znaci da se radi o istoj stvari (a i ne radi se...) :smash:

Uplatio sam pa ćemo videti. Na poslu imam Sezampro pa ću lako uporediti. Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno