Šta je novo?

Eunet ADSL zaglupljen od sinoć

djoni

Slavan
Učlanjen(a)
11.02.2005
Poena
319
Dakle, od sinoć, negde od 23.00, nedelja - crveni mi se ruter /Sagem, eunetov/...bez ideje da pozeleni...
Tokom proteklih nedelja, radio je ok, sa - u proseku - jednim zaglupljivanjem nedeljno, što je meni prihvatljivo, pogotovu kada znam kroz šta sam sve prošao da bi došao do tog jednog zaglupljivanja nedeljno - ali da ne davim sa tim...
Dakle - ima li još neko neki info šta se dešava sa mrežom,/ ja sam blok 70 /, pošto ni jutros na par reseta nije bilo nikakvih rezultata, pa nisam hteo da maltretiram spravu nego sam ga isključio. Na eunetovom sajtu ništa, narrrravno, ne piše. / a ja ovo pišem s posla/...da nije opet neko krao kablove????

Blok 62, nije radio adsl celo jutro.. ja sam na telekomu, btw..

Ne radi Novi Beograd, nema veze sa provajderima vec sa Telekom-om.

Ne radi ni NBGD ni bežanija od jutros, 00:30h, provajder Beotel, kažu da su prijavili problem Telekomu, a kada će proraditi ne znaju, zavisi od ažurnosti Telekoma.

Evo cisto i ja da potvrdim ;p bezanija2, yubc, nije radilo od oko 00:45 (nedelja uvece), proradilo je danas u toku dana.

Hvala,momci...znaci ipak nije bedni Sagem odlepio, opet se veliki bata igrao

pa cim je telekom poceo sa ADSL-om,
odmah drugi provajderi imaju problema,
ko je rekao monopol?
sercom pa sam na telekomu.

T.Bunar , Beotel, sve mi je bilo ok, sem sto je veza riknjavala brze nego obicno kada sam idle.

Nazad
Vrh Dno