Šta je novo?

Eunet ADSL - Novogodisnja ponuda

Nemanja17

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2008
Poena
310
"U duhu predstojećih praznika EUnet vam nudi specijalne poklone" :

Pronađite i Vi svoj EUnet paket!

EUnetPHONE - Besplatno telefoniranje uz EUnetADSL - SPECIJALNA PONUDA - 20 BESPLATNIH MINUTA*
EUnetDialUP - 10% više vremena (od 15. decembra do 15. januara)
EUnetFlat - 10% više vremena (od 15. decembra do 15. januara)
EUnet ADSL 2Speed - 2048/192, 1.686 din** Setup i 1 mesec gratis (tokom decembra i januara uz godišnji ugovor)
EUnet ADSL SURF 1 512/64 protok do 1 GB, 799din** Setup i 1 mesec gratis (tokom decembra i januara uz godišnji ugovor)
Najpovoljniji Dial UP post paid 042 510 000 i 042 210 000
EUnet Hosting 2.0 + gratis in.rs ili co.rs domen (tokom decembra i januara uz godišnji ugovor)
Virtual Grid Server - Setup i 1 mesec gratis (tokom decembra i januara uz godišnji ugovor)
EUnet namenski server - setup gratis (tokom decembra i januara uz godišnji ugovor)

*za pozive ka fiksnim mrežama u Evropi, USA, Kanadi i Australiji
**cena za fizička lica bez PDVa

Srećni praznici!

Vaš EUnet

ja ne znam za tebe, ali ja sam imao silnih problema sa njigovim adsl-om :(

Veruj mi i ja sam.
Dvaput sam menjao opremu.
Sad je koliko toliko stabilna veza.

ja koliko kuzim to su samo neke pogodnosti za nove korisnike, za postojece nista?

Dobro "kuzis stari", za stare korisnike nista, a i zasto bi starim davali nesto kad nas ionako ne treba privlaciti da se prikljucujemo njima ... mada mogli bi nas privoleti da ostjemo kod njih.
Mogli bi recimo da "UKINU PROKLETE GRUPE ZLATNIH, SREBRENIH" i "obicnih" korisnickih paketa. Neka svima daju jednak DL u spicu.
Mogli bi davati dugogodisnjim korisnicima popust u srazmeri sa trajanjem saradnje i mnoge druge slicne stvari za promociju...
Inace meni adsl kod euneta radi sasvim ok.
Puno zavisi rad od centrale i guzve koja je na tvojoj liniji (tako barem iskusni i strucni ljudi kazu).
Eunet stvarno ima solidnu podrsku, namerno necu da kazem odlicnu, procitace neko od njih ovo pa ce pomisliti da ne treba bolje (hahaha), a uvek servis podrske moze i treba bolje da radi.

Nazad
Vrh Dno