Da li je neko igrao Europa Universalis 3? Kakvi su utisci?
Malo sam probao i nekako ne mogu da se otmem utisku da je EU2 bolja Gafika je sada 3D, ne shvatam iz kog razloga. ne izgleda bogzzna kako dobro. Kao sto rekoh igrao sam samo tutorijal i 5 minuta jer mi je toliko trebalo da me Turci zgaze i igra se zavrsi posle toga. Elem toliko je potrebno ako se uzme Srbija. Sledeci put uzimam Shoshone i nema niko da me gazi?
Igra je trenutno zesce sr..... Nazalost.
Kao sto su neki proveli mesece i godine zivota sa herojima tako sam ja sa evropom...od keca pa do dvojke. Ovaj poslednji nastavak za koji se interesujes promasio je metu za dobar kilometar. Oce da na vuku klince da igraju ovo pa udri na 3D grafiku...umobolan promasaj. Pa ona je sve samo ne C&C. Izbacili su sled istorijskih dogadjaja...sem onih najvecih...cime neko ko nema puno pojma o istoriji i tome sta treba da radi gubi svaki osecaj. Zbog toga ce masa ljudi da divlja a evropa nije pravljena u te svrhe. Neznam, ja sam prilicno razocaran. Ima nekih dobrih novina ali kao komplet trenutno je losija od EU2.
Iskreno govoreci u trecem delu sa Srbijom nema sta da se radi. Ok sa par trikova sve je moguce...sto je opet skroz losa reklama za igru...Sta kao Granada moze da zgazi Spaniju i jos pride pola Francuske za 20 godina igranja (nekima je to poslo za rukom). To su tezi promasaji. Dobro je to za entuzijaste da nesto pokusaju da naprave od nemoguceg...ali sa malim zemljama vise nista nije nemoguce...a to se u istoriji ni je bas desavalo cesto. Ma ubrljali su igru skroz... Eu2 je pruzala neverovatno zadovoljstvo u MP (nista manje ni u SP) kada ljudi vode velike zemlje i rade malima bas ono sto nama danas rade! A poslastica je kada se medjusobno zakace...ali u eu3 ... uh tesko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari