Šta je novo?

Etherlords

Sentenced

Čuven
Učlanjen(a)
05.10.2001
Poena
619
Kakva vam je igra ???
Ja sam je video na 5min. i nije mi se neshto dopala, a mnogi je hvale.:( :confused:

Pa igra za sada ima najbolju grafiku koju sam video i u jednoj strategiji. Prvi utisak je odlican mada igra brzo dosadi.

ma igrica je strava ako volish igre tipa heroes of M&M. Obavezno probaj, nije uopshte dosadna!!

ATI FAN je napisao(la):
Pa igra za sada ima najbolju grafiku koju sam video i u jednoj strategiji. Prvi utisak je odlican mada igra brzo dosadi.

Tesko da moze da dosadi ako igras Duel u mrezi :)

Pa igra za sada ima najbolju grafiku koju sam video i u jednoj strategiji.
Grafika je bolj nego u Emperor Battle for Dune ???boom boom

Sentenced je napisao(la):
Grafika je bolj nego u Emperor Battle for Dune ???boom boom

nije za poredjenje poshto su igre razlichitog zhanra,ali da kazhem ovako - ako HOMM4 bude imao takvu grafiku kad izadje necu se razocharati ;)

A i puna je bugova

Igra nije losha ali ni da prismrdi FFS VII a kamoli nekim dugima. Kao prvo samo je unapredjena jedna verzija igre iz 97-98 godine. Grafika je stvarno dobra ali bugovito napisana igra prouzrokuje smrzavanje ili exclusive mode lock ..... tako ti je to kad pishesh u M$ Visual basicu a ne debugujesh kod .... i sve one IE5.xx podrshke mislim da su bile nepotrebne kao i C++ Runtime biblioteke. Inace ako nisi igrao FFS VII i VIII onda nisi ni probao pravi RPG

Re: A i puna je bugova

Gloom je napisao(la):
Igra nije losha ali ni da prismrdi FFS VII a kamoli nekim dugima. Kao prvo samo je unapredjena jedna verzija igre iz 97-98 godine. Grafika je stvarno dobra ali bugovito napisana igra prouzrokuje smrzavanje ili exclusive mode lock ..... tako ti je to kad pishesh u M$ Visual basicu a ne debugujesh kod .... i sve one IE5.xx podrshke mislim da su bile nepotrebne kao i C++ Runtime biblioteke. Inace ako nisi igrao FFS VII i VIII onda nisi ni probao pravi RPG
za FF ok, al da je Etherlords bagovita - lupio si samo tako :mad:
igrica je savrsheno stabilna i nije mi se blokirala NIJEDNOM,a igram je ja i josh 3 moja ortaka vec nedeljama(i to na mashinam na kojima se za to vreme rezu diskovi,sve to u mrezi itd....)! Pre ce biti da je tebi otiso win u p.m. :D (valjda su i njega pisali u VB-u)

Nazad
Vrh Dno