Šta je novo?

eSIM.me

djordje29

Slavan
Učlanjen(a)
04.09.2009
Poena
360
Nemačka kompanija eSIM.me tvrdi da je moj Xiaomi Poco X3 Pro kompatibilan sa njihovom esim karticom. Osnovna ponuda "single esim" predviđa 5 esim profila. Ja imam 3 mts kartice, da li to znači da ja mogu sva tri broja da prebacim na esim i da sva tri istovremeno budu operativna? Da li je neko prebacivao brojeve na eSIM karticu, kakva su vam iskustva?

Prilozi

• Screenshot_2023-10-29-07-04-04-596_esim.me.jpg
    Screenshot_2023-10-29-07-04-04-596_esim.me.jpg
    45.6 KB · Pregleda: 33
Poslednja izmena:
Dobro, da li ja mogu da uključi i isključim esim profil?
Npr. jedna kartica mi je za internet, a drugom plaćam parking servis. Da li ja mogu ta dva sim broja da stavim na esim i da ih odvojeno koristim po potrebi?

@djordje29 Da. esim ti je isto što i sim kartica, sem što nije plastika. Tako da ista pravila važe. U telefonima (za sada) možeš da imaš samo jedan aktivan esim broj, ostali ako ih ubaciš su isključeni. I možeš da ih uključuješ-isključuješ kad god želiš. To ti je isto kao ubacivanje ili vađenje sim kartice iz telefona

E super, to me zanima, hvala.

ima i od jos jednog proizvodjaca 5ber esim porucio sam jednu kad stigne testiracemo je.

Jel' stigla, koliko su naplatili postarinu, da li radi, koju si uzeo 12/25$?

Poslednja izmena:
Kako stoje stvari sada sa poštarinom u 2025 godini - čuo sam da mnoge stvari su počele da poskupljuju. Npr želim da kupim esim.me proizvod koji košta 79.99€ - Nalazim se u Pomoravskom Okrugu, Srbija. Nadam se da ne bih na kraju morao sve ukupno da potrošim preko 110€ (uračunajući cenu proizvoda onlajn plaćanja i lokalne carine) Pozz za sve.

Možeš uzeti jeftiniji paket jer ćeš imati opciju u okviru same aplikacije da upgradeuješ paket i kasnije

Nazad
Vrh Dno