Šta je novo?

Eset Smart Security 4 [beta]

The Lyricist

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2005
Poena
375
Moja oprema  
Laptop
MacBook M1 Air
Mobilni telefon
iPhone 12 mini
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Poslednja izmena od urednika:
Pa lepo kaze da je smart! Ne veruj nikome, pa ni sebi!!! 😀

Normalna stvar 😛, prijavljuje ti da pokusava sam sebe da modifikuje :d:d
Mislim, stvarno, bas je Beta

Ajde sto prijavljuje da sam sebe modifikuje, ali sto misli za sebe da je mallware... xD
i sto kaze da mu ne dozvolim rad... 😀

Pa i jeste mallware.. Nigde ga ne spominju na svom sajtu.. A ako ga nema na zvanicnom sajtu, onda i ne postoji.. 2x nista je nista, sto znaci da crva nije ni bilo...

Dobro, sem toga, kako se pokazao? Koliko memorije zauzima, kakav je interfejs, koliko brzo radi scan, da li firewall-u fale neke korisne opcije, bla, bla.. Rado bih zamenio ovaj moj KIS..

Radi manje-vise isto kao i v3, neki kazu da je zahtevniji sto se tice resursa u odnocu na v3, ali ja to nisam primetio u toku par sati testiranja.
Ima dosta novih, istina malih, poboljsanja, bez nekih radikalnih promena. GUI je manje vise isti, samo malo ulickan.
Mozes da pogledas changelog/poboljsanja ovde: http://www.wilderssecurity.com/showthread.php?t=225559

користим есет 9 месеци, и ок је, и зид и антивирус, заузима око 35MB радне меморије, ма све у свему задовољан сам таквом заштитом, раније користио аваст+керио, а ово је у једном, да ли је тако добро, не верујем али је много брже.
сада сам инсталирао ову бету, па има много побољшања додуше у виду узимања функција других софтвера, али све у једном.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno