ja nisam primetio da nod32 krade protok... taj problem sam imao samo sa avirom.... o kojoj kolini protoka je rec?
Ajoj, NOD...nekad bio mama sada je samo izuzetno los antivirusni program, neki dan dobijem racunar na servis, instaliran NOD 32 legalno kupljen, ja vrtim testove hardvera po DOS-u ko budala jer naravno ne sumnjam da NOD ne radi kako treba, kad oni iz ciste radoznalosti instaliram i Aviru, majko najmilija...kad je to pocelo da iskace...preko 40 virusa i 3000+ zarazenih fajlova, instalirao sam i AVG koji je detektovao pravi cirkus na hardu a o Ad-awareu da ne pricam, toliko od NOD-u i njegovoj kompetentnosti.
Ajoj, NOD...nekad bio mama sada je samo izuzetno los antivirusni program, neki dan dobijem racunar na servis, instaliran NOD 32 legalno kupljen, ja vrtim testove hardvera po DOS-u ko budala jer naravno ne sumnjam da NOD ne radi kako treba, kad oni iz ciste radoznalosti instaliram i Aviru, majko najmilija...kad je to pocelo da iskace...preko 40 virusa i 3000+ zarazenih fajlova, instalirao sam i AVG koji je detektovao pravi cirkus na hardu a o Ad-awareu da ne pricam, toliko od NOD-u i njegovoj kompetentnosti.
da li mozes da ostavis konfiguraciju da se pogleda?da ne bude da pricham napamet, odrzzavam mrezzu na nekoliko lokacija u zemlji sa preko 200 radnih stanica pod NOD AV preko njihovog Remote Administration servera vecc nekoliko godina ( od ver. 2.7), a koji je, naravno, podeshen do poslednje opcije kroz config editor i stalno se testira i nadogradjuje..
NOD kao AV program je sve losiji i losiji, uspesnost dekcije mu je trenutno na ispod 95%, ovo potvrdjuju sajtovi koji se bave review-ima kao i sami korisnici tako da je info tacan....
Mozda, ali to mu se desavalo i na desktopu i na laptopu (razliciti drajveri su bili u pitanju).Pa vjerovatno nesto nije u redu sa tim drajverima cim ih stalno brise. Ali i za to ima rijesenje.
Hvala na savetuNeka skine nove drajvere ili jednostavno vrati fajlove iz karantine i oznaci ih kao dobre da ih nod nebi ponovo brisao.
da li mozes da ostavis konfiguraciju da se pogleda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari