Šta je novo?

ESET "error creating temporary file"

DarkNinja

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2005
Poena
319
Poblem je sledeci, kada pusim da ess 4.2 skine novu bazu podataka pri instalaciji iste mi prijavi gore navedeni error.
Probao sam da ocistim njegov cache iz "app data" foldera, restart, rucno brisanje i reinstalaciju ali nista nije pomoglo (ovo su inace bili saveti ljudi koji su imali slican problem), ako neko mozda zna nesto sto nisam probao bio bih jako zahvalan.

Zvuci ne verovatno, ali kod mene je klokovan procesor uticao na NOD32. Svugde je pokazivalo da je stabilan klok, ali NOD nije, dok nisam stavio sve na default, pa blazi klok potom.

Kod mene je sve na def., osim RAM-a koji je tempiran za 1000Mhz, probacu pa javljam mada i meni deluje neverovatno.

Desio mi se isti problem, nasao sam resenje koje je meni pomoglo.

Most probably the problem comes because your Windows lacks of temporary directory and ESET SS cannot use it during the update .

Make sure these two folders exist and if they are missing , manually create them:
C:\Windows\Temp
C:\Documents and Settings\username\Local Settings\Temp

Zvuci ne verovatno, ali kod mene je klokovan procesor uticao na NOD32. Svugde je pokazivalo da je stabilan klok, ali NOD nije, dok nisam stavio sve na default, pa blazi klok potom.

Pazi kad ne mogu da verujem da klok Cpu moze da poremeti nod. koja verzija nod-a je u pitanju:type:

Nazad
Vrh Dno