Šta je novo?

error pri instalaciji windvr

Daki77

Čuven
Učlanjen(a)
07.01.2004
Poena
620
Kada zapocnem instalaciju windvr-a (probao i sa verzijom 2 i 3) dobijem isti error message: ERROR: LOADING DIRECTX DLL vec pri onom extraktovanju fajla (do pocetka instalacije prakticno ni ne dodje)!!! Imam Pinnacle PCTV Pro, za gledanje TV-a koristim DScaler, OS je XP SP1, DirectX 9.0b...ne znam sta jos od podataka treba da navedem......
STA CINITI?????
Hvala.....

Probaj da instaliras directx 9.0c ili bar da reinstaliras ove koje sad imas... verovatno je problem u directx-u.

Ja sam bas juce kuci instalirao WinDvr3 na 9.0c bez ikakvih problema...

Srecno

Turbo
:wave:

To je otprilike prva stvar koju sam uradio - reinstalirao postojeci DirectX (9.0b) - ISTO!!!!.....9.0c jos nemam ali probacu i sa njim....mada WinDVR 2 je stariji - tada 9.0c nije ni postojao, a isti problem mi ostaje i sa tom verzijom WinDVR-a....pa nesto malo kao sumnjam da ce to resiti problem!

Ni ja ne verujem da je problem i resenje u verziji directx-a, nego u instalaciji. Moguce da distribucija koju ti imas nema neke potrebne fajlove za windvr i ako instaliras neku drugu varijantu osim one koju trenutno imas mozda resis taj problem sa dll-ovima...

sve u svemu nista ne kosta da se proba....

a inace 9.0b ima nekih problema sa svim standardima osim NTSC i postoji i patch za njega, 9.0c nema tu gresku...

Poz

Turbo
:wave:

Nazad
Vrh Dno