Dekstr
Slavan
- Učlanjen(a)
- 26.01.2006
- Poena
- 309
Pre nego sto sam instalirao drugi win ,bio sam siguran da je do .NET Frameworka sa kojim sam imao tada problema dok sam imao drugi win . e sad kad sam install novi win na kom sada imam instaliran .NET 3.5 i dalje ista prica. Prvi put kad sam otvorio RatioMaster na novom winu radilo je sve perfektno i sledeci put kad sam pokusao nije hteo !Isto tako mi javlja i za MeGUI , RUM ...
E sad kontam da za sve te programe treba NET Framework , ali opet siguran sam da i neki drugi zahtevaju .NET a ipak rade normalno .
Koji jos programi koji se koriste zahtevaju iskljucivo .Net Framework , pa da probam da vidim da li je do toga problem ili sta vec ... ili ako nije do toga , da li je nekom poznato ovo o cemu pricam ili zna u cemu je problem?
a evo i screena
E sad kontam da za sve te programe treba NET Framework , ali opet siguran sam da i neki drugi zahtevaju .NET a ipak rade normalno .
Koji jos programi koji se koriste zahtevaju iskljucivo .Net Framework , pa da probam da vidim da li je do toga problem ili sta vec ... ili ako nije do toga , da li je nekom poznato ovo o cemu pricam ili zna u cemu je problem?
a evo i screena