Šta je novo?

Error poruka kod otvaranja par programa?

• Začetnik teme Začetnik teme Dekstr
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dekstr

Slavan
Učlanjen(a)
26.01.2006
Poena
309
Pre nego sto sam instalirao drugi win ,bio sam siguran da je do .NET Frameworka sa kojim sam imao tada problema dok sam imao drugi win . e sad kad sam install novi win na kom sada imam instaliran .NET 3.5 i dalje ista prica. Prvi put kad sam otvorio RatioMaster na novom winu radilo je sve perfektno i sledeci put kad sam pokusao nije hteo !Isto tako mi javlja i za MeGUI , RUM ...
E sad kontam da za sve te programe treba NET Framework , ali opet siguran sam da i neki drugi zahtevaju .NET a ipak rade normalno .
Koji jos programi koji se koriste zahtevaju iskljucivo .Net Framework , pa da probam da vidim da li je do toga problem ili sta vec ... ili ako nije do toga , da li je nekom poznato ovo o cemu pricam ili zna u cemu je problem?
a evo i screena
30skpd5.jpg

Instaliraj .NET famework 1.1, i 2.0 posebno, pa preko njih 3.5

How to determine which versions of the .NET Framework are installed
To determine which versions of the .NET Framework are installed, locate the %systemroot%\Microsoft.NET\Framework folder. To open this folder, you can paste this address into a Windows Explorer address bar. The following folders contain the released versions of the .NET Framework:
v3.5
v3.0
v2.0.50727
v1.1.4322
v1.0.3705

http://msdn.microsoft.com/en-us/kb/kb00318785.aspx

Poslednja izmena:
microsoft je napisao(la):
To determine which versions of the .NET Framework are installed on a computer, follow these steps:

1.
Open any one of the folders in the previous list.
2.
Right-click the Mscorlib.dll file, and then click Properties.
3.
Click the Version tab, and then note the file version.
4.
Use the previous list to determine which version of the .NET Framework is installed on the computer, and then click OK.

Repeat these steps for each version of the .NET Framework on the computer.

Ok , koliko kontam , jedino ova v2.0.50727 je instalirana , jer jedino ona sadrzi taj fijl (Mscorlib.dll) i pise kad se ide kako je napisano da je u pitanju ta verzija , a ostali folderi ne sadrze taj fajl iako postoje , po redosledu koji je ispisan
v3.5
v3.0
v2.0.50727
v1.1.4322
v1.0.3705

@vamosalaplaya
znaci sad bih prvo trebao da uradim install v1.1 ?
I , HVALA !

edit:
evo sad prilikom instalacije v1.1 mi je prekinuo i javlja neki problem i ono standardno da kontaktiram "sluzbu" ... inace mi pravi problem prilikom instalacije .NET F , ali neam pojima sto , za sve godine ni jednom doi sada ... i evo sad imam drugi win instaliram i opet pravi problem . ali nemoguce je da je do hardwera , to nema veze nikakve ! moguce da ima neki virus koji sprecava instalaciju .NET F. ?

Poslednja izmena:
Jer ima jos neko neku ideju ?

Sve je nekako reseno posle dve instalacije Windowsa i jos puno zezanja oko instalacije .NET F. , ali bitno je da sada sve radi , samo da ne ureknem😀
Hvala na pomoci 😉

Nazad
Vrh Dno