Šta je novo?

Error BCCode

gpbrzan

Slavan
Učlanjen(a)
18.03.2009
Poena
309
Kada sam ubacio USB Memory Stick pojavio mi se crn ekran i posle restarta prijavio mi grešku :

BCCode:ca BCP1:00000001 BCP2:84902690 BcP3:8493A488
BCP4:00000000 OSVer:5_1_2600 SP:2_0 Product:256_1
C:\docume~1\Abacus~\Temp\WER5f03.dir00\Mini032310-01.dir
-ll- \sysdata.xml

Zašto se ovo desilo i šta da radim da ispravim ovu grešku ?

Hvala unapred !

Ako ti komp radi normalno dok taj stik ne utakneš, skini Panda USB Vaccine i vakciniši ga. (ovaj programčić ti isključuje autorun, a na tom stiku je vjerovatno neka gamad)

P.S. Nadam se da u toj prostoriji gdje ti je komp nemaš laminat umjesto parketa.

U ovoj temi imas odgovor kako se gasi autorun u windowsu, skeniraj i obrisi sve viruse uradi beckup, a onda i format flesha ;)

P.S. Sass Drake@ zasto ima veze da li ima laminat ili parket?

U ovoj temi imas odgovor kako se gasi autorun u windowsu, skeniraj i obrisi sve viruse uradi beckup, a onda i format flesha ;)

P.S. Sass Drake@ zasto ima veze da li ima laminat ili parket?

To što u prostorijama sa laminatom moraš paziti da ne dodirneš nešto od metala jer je prisutna velika količina statičkog elektriciteta. :D

Poslednja izmena:
Radi se o Card Readeru i Micro SD kartici 2 GB u njemu.
Nisam siguran da je neki virus zato što sam je koristio 100 puta dok sam prebacivao igrice za Nintendo DS.
Da malo bolje pojasnim.
Bio je uključen jedan Card Reader u USB pa sam onda ubacio i drugi C.R. u drugi USB u isto vreme ( hteo sam da prebacim direktno igricu sa jednog na drigi ) i onda se to desilo.
P.S. U sobi imam laminat.

Premjesti računar tamo gdje nemaš laminat pa javi da li opet BSOD-ira.

.ebi ga, u svim sobama imam laminat.
Jedino da ga stavim u kupatilo, tamo imam pločice.
:)

Nazad
Vrh Dno