Šta je novo?

Erricson r310 i baterije

burca

Čuven
Učlanjen(a)
24.12.2001
Poena
630
Pocela mi frka sa telefonom.Baterija koja je pre drzala 4-5 dana odnosno 7 sa nocnim gasenjem sada drzi jedva 2 dana(48h) bez gasenja.Dobro kupim ja novu bateriju(nije orginal) i krenem da je formiram(ono znate 12h),kad ona posle 6 sati stand buy-a vec na pola!! Odnesem ja telefon u firmu gde je kupljen posto je pod garancijom i zovu me posle 7 dana kao sve u redu baterija radi 2 dana.Ja reko pa znam to zato je i na servisu.Pocese price,mozda ne radi punjac,baterija je stara,telefon vuce vise struje tokom vremena (biser)...Nosicu ga ponovo kod njih samo ako neko ima bar neku prestavu o kakvom se kvaru radi,da im nabijem na nos!

Mislim da si u tvom postu i dao odgovor baterija nije original, u tome je problem.

Eh da potrkrala se greska.Telefon je u servis odnet sa ORGINALNOM MADE IN SWEDEN Ericcsson beterijom.

- Baterija kad crkava obicno tako crkava, skrati joj se vek, ako mislis da ti telefon vuce vise struje, zamenis se za bateriju sa ortakom koji ima isti pa testiras. Punjac tesko da moze da crkne. Neorginalne baterije su macka u dzaku, oce da zezaju, verovatno je ipak samo lisa baterija...

Zainteresovan za R310

Ako budes prodavao erikson 310 javi mi

064/1581-381

Kod eriksona je to ne tako cest kvar da telefon trosi bateriju i kad ne ragovaras. Najbolje je da original bateriju das nekome da je proba pa ako kod njega radi onda je telefon. Kinesku bateriju zaboravi.

Vrh Dno