Šta je novo?

EROR!! pomagajte!!!

Poslednja izmena:
Pusti nek ti odradi Antivirus (ne znam dali ti radi neki ne vidim ga u systemtray), a posle njega pusti AD-Aware (vidim da ti radi AD-watch, al nema veze). To ti se neki mali trojanac navukao, nista strasno...

nadam se da će to pomoći, imam AVP, nod32... hvala!!!

Poslusaj Neo-a! To je neki windows service koji se tako najlakse iskljucuje. Isti sam problem resio na nacin koji Neo navodi

uradio sam ono iz neovog linka, ali se opet pojavljuje!!!!!! jako me nervira!!!

+ mi je msn mnooooogo usporen... kad mi neko pošalje neki emotion, prvo se zablokira na par sekundi, pa nastavi... :wall:

Onda si zapatio i neki adware/spyware - skini Prevx: www.prevx.com , trial traje 30 dana, pa procesljaj komp dobro.

Pa i malware moze da koristi windows-ov service ;)

da je to windows service poslao bi te na microsoft stranicu a ne na neku fix64.com tralala stranicu. To ti je malware, a skini ovaj removal tool http://siri.geekstogo.com/SmitfraudFix.
Safe mode-pokrenes prog pa opcija dva i resices ga se.
@ hellboy
Ovo ce ti pomoci. Pogledaj i ovo http://siri-urz.blogspot.com/search/label/ScreenShots, deluju uverljivo. Pazi da tvoj antivirus ne obrise SmitFraudFix. Dobro bi bilo da posle SmitFraudFix-a precesljas disk sa Spybot S&D i AVG, isto u safe mode-u. I pre nego sto krenes bilo sta da radis pozeljno je da iskljucis system restore i posle da ne zaboravis da ga ukljucis.

Poslednja izmena:
ok, hvala vam svima! polako ću da pokušavam sa ovim programčićima...

da li neko samo može da mi da odgovor na pitanje u vezi msn-a? da ne otvaram drugu temu bezveze...

+ mi je msn mnooooogo usporen... kad mi neko pošalje neki emotion, prvo se zablokira na par sekundi, pa nastavi... :wall:

na to sam mislio....

inače, za sada nisam uspeo da očistim onaj spyware ili šta je već... ni uz pomoć Prevx-a... sad ću da skidam jedan po jedan program i čistim dok ga se ne rešim... :-devil-:

Sudeci po slici iz tvog prvog posta, SmitFraudFix ti verovatno resava probleme. U slici iz posta #1 vidim da to nema veze sa MS i Messenger-om posto se trazi od tebe da ides na sajt Fix64.com!?!?! Otprati ceo post #11, samo da dodam potrebno je resetovati racunar posle svakog koraka. Javi sta si uradio.

Vrh Dno