Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ovo sljaka na mojoj konfiguraciji gde je i7 2600K, 16GB RAM i GTX 1060 6GB do daske nadrndan u 4K, tu i tamo stucne, ali sljaka besprekorno na FHD. A stavili minimum i7-8700K. Klasicna stealth igrica. Podseca na Commandos, ali nekako je i drugaciji.
U pravu si da je cena malo visa od one koju ljudi mogu da priuste za ovakvu igru ali ponekad je potrebno nagraditi kreatore igre za njihov trud i ulaganje finansijkskih sredstava u njenu izradu.
Svi su hvalili ljude koji su napravili Shadow Tactics: Blades of the Shogun (ternutno je igra na popustu 90%) ali igra se verovatno nije dobro prodavala pa je Mimimi Games odlucio da prestane da pravi igre iz tog zanra.
Cini mi se da su se pre dvadesetak godina gamer-i kritikovali fps igre ako su mogle da se predju za 10ak sati i nisu imale multiplayer sto je bilo pokazatelj da se u buducnosti singleplayer igre nece dobro prodavati.
Posle toga je gaming industrija pokusavala da zaradi sto vise novca sa open world i MMORPG igrama sto je znacilo da je vecem delu igraca bio vazniji kvantitet od kvaliteta pa zbog toga nekoliko decenija kasnije mozemo da igramo igre iz nekih manje popularnih/skoro zaboravljenih zanrova samo zahvaljujuci kreatorima indie igara.
Jasno mi je da je u gaming industriji zarada najbitnija kao u svakom poslu ali ponekad se zbog takvog razmisljanja naprave greske koje mogu samo da smanje zaradu npr. prelazak Trine serijala sa 2.5D na 3D.
Mislim da je u nekim slucajevima potrebno potrositi malo vise novca na igre iz nekog gaming zanra npr. point & click avanture ako zelite u buducnosti nesto slicno i kvalitetno da igrate.
Osecam da ce dobar deo igraca kupiti ovu igru na popustu ili sacekati da se deli besplatno na Epic games sajtu.