Šta je novo?

Ericsson T65

Anakin

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
604
Jel moze neko misljenje o Ericsson-u T65 i da li ima negde na netu neki software za njega, ja ga nisam nasao...

Ja ga uzeh negde u Junu i mogu ti reci da mi radi sjajno. Bas mogu da dam sve pohvale - baterija, meni, opcije, itd.
E ima jedna stvar koja me je bas jutros izbedacila, a to je da ja ne znam kako ili ne postoji opcija da broj koji se nalazi u call listi ubacis u phone ili SIM memoriju. Eto to je jedina mana za koju ja znam i mogu da se pozalim. Software-a ima za njega bilo je cak linkova na forumu pa malo izlistaj ali su poprilicno teski za DL, jedan znam da je bio oko 20 i kusur MB.

Ja imam T65 vec nekoliko meseci i uglavnom sam zadovoljan...
Software za njega postoji i ogleda se u nekoliko programcica koje mozes naci na net-u jedan je "MY pictures" kojim mozes da uploadujes i "obradjujes" slicice za background itd... a drugi je "Ericsson comunication suite" ili tako nesto , paket od nekih 17mb u kome ima dva programa, jedan je za podesavanje telefona a drugi je vrlo koristan program za SMS( pomocu koga mozes sa racunara da saljes i primas poruke) i za rad sa Phonebookom itd.

Najveca zamerka po meni je na racun "premalih" dugmica i vrlo otezano pisanje poruka zbog istog..

Z L I je napisao(la):
jedan je "MY pictures" kojim mozes da uploadujes i "obradjujes" slicice za background itd... a drugi je "Ericsson comunication suite" ili tako nesto , paket od nekih 17mb u kome ima dva
Ajde daj neki URL odakle se ovi programi mogu skinuti.

Nacicies ih na www.sonyericsson.com, pa zatim klik na global support i u product finder ukucas t65 i tu si.Medjutim mene interesuje s kakvim kablom ste uspevali da koristite ove programe jer meni ne uspeva sa kablom od t28 koji bi trebalo da bude isti kao i za t65.Inace ovaj kabl je radio na t20 i r320?

I ja imam T65 od jula meseca ove god, tj već oko 6-7 meseci i i meni se sviđa tel. Mnogi su mi pričali razne priče o bugovima u telefonu, ali ih nešto nisam primetio... Jedino kad šalje poruke malo je sporiji za one koji brže kucaju, ostalo ništa... Moja preporuka za kupovinu, pogotovu što mu je cena sada pala.

Vrh Dno