Gorr
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 24.08.2000
- Poena
- 1,025
Moja oprema
- CPU & Cooler
- CPU: INTEL Core I9-10900KF 10-Core 3.7GHz (5.30GHz) CPU Cooler: Noctua NH-D15 Black
- Matična ploča
- MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI
- RAM
- KINGSTON DIMM DDR4 64GB (2x32GB Kit) 3600MHz HyperX FURY RGB
- GPU
- Gigabyte Aorus RTX 2080 SUPER 8G
- Storage
- SAMSUNG SSD 970 EVO PLUS 1TB NVMe M2, Seagate 6TB IronWolf Pro NAS
- Kućište
- Be quiet! BGW34
- Monitor
- Dell U2713HM
- Ostale periferije
- APC SmartUPS 1000
- Pristup internetu
- Optički internet
Skupih nekako kintu da "smenim" moj vec praistorijski panasonic g600, trenutno razmisljam izmedju ova dva modela...
elem, znam da je t39 bolji, ima blue tooth, infra red itd, ali razmisljam o t65 jer bi ga uzeo pre svega novog (t39 bi morao da ganjam polovnog po oglasima, cena im je tu negde oko 160 eur, sta cu kad mi ogranicen budjet FX ), nema antenu ni vratanca, sto je meni bitno...
nisam imao dodira ni sa jednim od pomenutih modela, hocu da cujem vase komentare, kao i koji bi jos model eventualno preporucili za ovu cifru... naravno, osim siemensa s45 koji se vec pominje u nekom od prethodnih postova
elem, znam da je t39 bolji, ima blue tooth, infra red itd, ali razmisljam o t65 jer bi ga uzeo pre svega novog (t39 bi morao da ganjam polovnog po oglasima, cena im je tu negde oko 160 eur, sta cu kad mi ogranicen budjet FX ), nema antenu ni vratanca, sto je meni bitno...
nisam imao dodira ni sa jednim od pomenutih modela, hocu da cujem vase komentare, kao i koji bi jos model eventualno preporucili za ovu cifru... naravno, osim siemensa s45 koji se vec pominje u nekom od prethodnih postova