Šta je novo?

Ericsson R380s baterija GDE

NemanM

Slavan
Učlanjen(a)
02.12.2006
Poena
301
Postao sam ponosni naslednik ovog telefona i primetio sam da mu baterija ne traje duzhe od dva dana te pretpostavljam da je zrela za penziju(tata je imao ovaj telefon vishe od 5 godina pre nego shto mi ga je ustupio)

Gde bih mogao natji bateriju za ovaj antikvitet u Beogradu?

Da li postoji Eriksonov autorizovani servis u koji bih mogao odneti mobilni na generalku(ako tako neshto postoji)?

Postao sam ponosni naslednik ovog telefona i primetio sam da mu baterija ne traje duzhe od dva dana te pretpostavljam da je zrela za penziju(tata je imao ovaj telefon vishe od 5 godina pre nego shto mi ga je ustupio)

Gde bih mogao natji bateriju za ovaj antikvitet u Beogradu?

Da li postoji Eriksonov autorizovani servis u koji bih mogao odneti mobilni na generalku(ako tako neshto postoji)?

mislim da je Comtrade zastupnik/servis za Ericsson (sad SonyEricsson) probaj tamo. usput koju bateriji imash onu tanju ili onu deblju? Poshto ona tanja ni kad je bila nova nije davala vishe od 3.5 dana.

a u Somboru imash takvih baterija sigurno i cene su oko 500din, ja se bash razmishljam da kupim novu bateriju za T18 , al kontam da baterija koshta koliko sam telefon vredi, pa ne znam da li ima smisla uopshte da kupm bat. :d

Novu bateriju neces sigurno nigde pronaci, u CT je takodje nemaju. Ne znam da li postoji uopste "tanja' i "deblja" obzirom da je baterija specificna (i ona olovcica stoji u bateriji). Baterije od T i ostale R serije nisu kompatibilne sa R380.

Sto se tice trajanja od 2 dana to je sasvim u redu. Kod mene je, jos davno, nova baterija drzala upravo 2 do 3 dana.

Jedino realno, a sto ti i prepurucujem je da odneses bateriju u neki servis koji reparira baterije. Tamo neka ti izmere amperazu i ostalo, pa eventualno mozes da uradis reparaciju same bateije.

Poz

Bio sam u par radnji u Beogradu i belo su me gledali kada sam ih pitao za ovu bateriju, tako da mi ostaje opcija sa dopunjavanjem baterije(tj. ono shto je predlozheno u proshlom postu

Jedino realno, a sto ti i prepurucujem je da odneses bateriju u neki servis koji reparira baterije. Tamo neka ti izmere amperazu i ostalo, pa eventualno mozes da uradis reparaciju same bateije.
)

Gde bih to mogao da uradim?

Nazad
Vrh Dno