Šta je novo?

Ericsson R320s?

Grobar

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Zna li neko nešto više o ovom telefonu?
Našao sam osnovne podatke ali bi nešto više (lično iskustvo)

Ja ga imam i zadovoljan sam.

Prednosti: Obilje funkcija, fale mu samo e-mail clijent(ne wap) i spikerfon
Ja preferiram Eriksonovu organizaciju menija(mada je stvar ukusa)
Displej(osvetljenje i kontrast)
Ukucavanje poruka uz pomoc klizaca sa lijeve strane
Izrada(nemas osjecaj jeftine plastike)
Organajzer + Zasticena memorija za tajne podatke
Tezina + Tanoca
Cijena

Mane : Softver je spor
Velicina + Izbacena antena
Slabo zvono
Ima 2 igrice i nema slike i komponovanje melodija nije nesto(doduse meni ovo i nije mana)

Telefon je svojevremeno bio uzasno skup, skuplji od t28 ali mu je cijena pala tako da za te pare dobijas odlican telefon ako ti je stalo do mogucnosti, vise nego do prakticnosti(velicina i antena)

Ako te jos nesto konkretnije zanima slobodno pitaj.

Cini mi se da tom telefonu cesto crkava hibrid a to ti je 20-25 eura.

Space cowboy je napisao(la):
Cini mi se da tom telefonu cesto crkava hibrid a to ti je 20-25 eura.

To i malo sporiji "odziv" softvera su jedine mane ovog inace odlicnog telefona.
p.s.
Kada vam, ne daj boze, rikne hibrid (manifestuje se tako sto je telefon bukvalno mrtav), odmah skidajte bateriju, inace ce za jedno dva dana i ona biti pokojna!!! Ja sam tu informaciju prakticno spoznao...

Grobar je napisao(la):
Zna li neko nešto više o ovom telefonu?
Našao sam osnovne podatke ali bi nešto više (lično iskustvo)

hibrid

Zorro je napisao(la):
To i malo sporiji "odziv" softvera su jedine mane ovog inace odlicnog telefona.
p.s.
Kada vam, ne daj boze, rikne hibrid (manifestuje se tako sto je telefon bukvalno mrtav), odmah skidajte bateriju, inace ce za jedno dva dana i ona biti pokojna!!! Ja sam tu informaciju prakticno spoznao...
Meni je 320s riknuo pre neki mesec,ali o kakvom hibridu pricas?Mislio sam da mu je otisao procesor a tu zamene nema.

cholak je napisao(la):
Meni je 320s riknuo pre neki mesec,ali o kakvom hibridu pricas?Mislio sam da mu je otisao procesor a tu zamene nema.

Pitaj po servisima, ili procesljaj stare threadove na Benchu... Kod 90% kvarova na ovom telefonu u pitanju je taj fuckin` hibrid... I meni se to desilo pre dva meseca...

Zorro je napisao(la):
Pitaj po servisima, ili procesljaj stare threadove na Benchu... Kod 90% kvarova na ovom telefonu u pitanju je taj fuckin` hibrid... I meni se to desilo pre dva meseca...
I koliko kosta to zadovoljstvo?ctp;

Ima li neki poseban razlog crkavanja hibrida i moze li se kako sprijeciti?

Navodno je razlog u debljini telefona zbog koje nema dovoljno mesta za hladjenje.Taj hibrid je valjda izlazni deo telefona.Mozda je neka logika da treba izbegavati duze telefoniranje u podrucju slabog signala da bi se izbeglo njegovo pregrevanje.Posle sam cuo da je erikson ispravio to i da od tamo neke verzije nema tih problema.Ovo je sve rezultat tudjih iskustava ia samo ih prenosim.

U kojem dijelu telefona se nalazi taj hibrid pa da stavim kuler :D

A po starom dobrom obicaju svo svetsko djubre i skart serije zavrse kod nas-te znam gomilu ljudi kojima je crkao maltene nov i to cini mi se da je bilo jos nekih gresaka-nema mrezu ili se gubi pa do totalnih crkavanja.
A kazu da im je i softver preosetljiv i svako brljanje po istom moze biti fatalno.Cak su mi u nekim radnjama rekli da modeli sa ubacenim srpskim jezikom nemaju garanciju (a rekose mi da fabricki nema srpski, nego je u sve koji ga imaju nasilno ubacen-pa ako se resis za svaki slucaj izbegavaj te sa srpskim jezikom).

Moj ima srpski i kupljen je u ComTrade-u valjda je original imao je svu pratecu opremu, orig. uputstva CD zakacka za kais...
Takodje i garancije...

Nazad
Vrh Dno