Zorro
Čuven
- Učlanjen(a)
- 18.01.2001
- Poena
- 660
Mali problem: baterija na pomenutom telefonu se ponasa prilicno cudno. Regularno, posle punjenja mi izdrzi otprilike 4 dana. Poslednjih nekoliko nedelja, medjutim, scenario je otprilike ovakav: negde drugog dana, pokazivac kaze da je baterija na 1/2, telefon prijavljuje da moze da izdrzi jos 52 sata u stand-by rezimu. Posle sat vremena (u medjuvremenu nije bilo razgovora), telefon pocne da prijavljuje "battery low", i uskoro se iskljuci. Ima li nekog objasnjenja i resenja ovog problema (osim kupovine nove baterije...)?
Inace, ove manifestacije su pocele nakon popravke "legendarnog" hibrida. Da li to moze da ima neke veze? Neki tip, koji se "kao" razume u problematiku, kaze da pokvareni hibrid vrlo brzo unisti i bateriju, ako se ne skine sa telefona. Istina? Inace, bateriju mi nisu "odradili" u servisu, zapisao sam broj i dodatno je "obelezio" (ako su ipak to provalili i uspeli da je zamene a da ja to ne mogu da uocim, onda im svaka cast, neka im je, zasluzili su...).
Inace, ove manifestacije su pocele nakon popravke "legendarnog" hibrida. Da li to moze da ima neke veze? Neki tip, koji se "kao" razume u problematiku, kaze da pokvareni hibrid vrlo brzo unisti i bateriju, ako se ne skine sa telefona. Istina? Inace, bateriju mi nisu "odradili" u servisu, zapisao sam broj i dodatno je "obelezio" (ako su ipak to provalili i uspeli da je zamene a da ja to ne mogu da uocim, onda im svaka cast, neka im je, zasluzili su...).