Šta je novo?

Ericsson A2628s...

Obilni

Čuven
Učlanjen(a)
12.01.2001
Poena
604
jel' zna neko nesto o ovome... ortak ga je nabavio za sebe, cena 140 DEMona (kao nov), ima WAP.

Generalno, kakav je telefon? Prodavac ga je nalozio da je to ne znam kakav novi-ultra-giga-pro-turbo model za malo para.

Ja licno imam 7110 i nemam nameru skoro da je menjam, ali me interesuju tudja iskustva u vezi ovog Ericsson-a.

Poz

Ja sam ga kupio pre par meseci i odlican je!!!Baterija traje extra dugo!!!Meni rece prodavac da je bolji od 5110!!Sta jos da kazem...Ako vas jos nesto interesuje pitajte!!!

Istina je, baterija traje poprilicno. Evo, kupio sam ga pre dva meseca (i vise) i jos mi traje :D :D :D Sala mala! Prosecno - oko sest dana.

Generalno, kakav je telefon? Prodavac ga je nalozio da je to ne znam kakav novi-ultra-giga-pro-turbo model za malo para.

Generalno, sjajan je telefon. Za te pare (pa cak i za dosta vise) neces naci nista bolje. Ja sam prezadovoljan njime.

Pozdrav! :smokin

Ja ga kupio zeni ima doata vremena i sve je istina baterija dugo traje . . .

ali

posle 4 meseca riknulo YES dugme a majstor kaze da je to generalno problem kod njih

a i nema vibracije

sve u svemu za te pare nema boljeg

Meni isto smeta sto nema vibracije.
A sa dugmicima nisam imao nikakvih problema!!
Video sam na nekom sajtu 3618, lepo izgleda a i po specifikacijama mi se cini odlican!!!Samo ne znam da li se pojavio i koliko kosta!!

E ja bash juche calu kupio 2628 i stvarno telefon je sasvim cool...Prodavac mi rece da kod nekih baterija traje i do deset dana !!! To je naravno przenje (mozda i nije) ali telefon stvarno ima extra bateriju...Jedina mana...VIBRA :(...

Sve u svemu za 150 demona telefon je EXTRA...

P.S. Samo mi nije jasno zashto je tvoj drug uzeo KAO NOV za 140 kada je imao NOV za 150 ???

Mane /barem kod mene/ na 2618s su bile dosta spor procesor /jedan od najsporijih koji sam imao prilike da vidim/ , nedostatak vibracije i tasteri koji su nakon nekog vremena morali da se pritisnu gotovo svom snagom da bi se postigao efekat /prvenstveno yes i no/ . Dobre strane su baterija , kvalitet izrade /bez obzira na lose uradjene tastere/ , veliki displej /mislim najveci za svoju klasu / .

Sve u svemu odlican telefon za male pare .

pozdav

Matador je napisao(la):
Mane /barem kod mene/ na 2618s su bile dosta spor procesor /jedan od najsporijih koji sam imao prilike da vidim/ , nedostatak vibracije i tasteri koji su nakon nekog vremena morali da se pritisnu gotovo svom snagom da bi se postigao efekat /prvenstveno yes i no/ . Dobre strane su baterija , kvalitet izrade /bez obzira na lose uradjene tastere/ , veliki displej /mislim najveci za svoju klasu / .

Sve u svemu odlican telefon za male pare .

pozdav

I ja isto kazem (za zakljuchak) ali ne znam zashto se zalish na dugmice jer npr. meni baaaaaaaash prijaju...Ali naravno ukusi su razlichiti...Ma stvarno je extra fon za te pare...

Kovac je napisao(la):
Ja ga kupio zeni ima doata vremena i sve je istina baterija dugo traje . . .
...
a i nema vibracije

I ja ga kupio zeni pre par meseci...

A za vibraciju, sta ce joj... :p

Genghis Khan je napisao(la):
I ja isto kazem (za zakljuchak) ali ne znam zashto se zalish na dugmice jer npr. meni baaaaaaaash prijaju...Ali naravno ukusi su razlichiti...Ma stvarno je extra fon za te pare...

Problem sa tasterima mi se javio nakon nekoliko mjeseci konstantnog koriscenja , tako da nisi mogao primijetiti probleme obzirom da si kupio nov telefon . Na pocetku su stvarno cool , ali kasnije ...ctp; . I pored ovoga , moram da ponovim da za te pare se tesko moze naci bolji telefon !

Jos nesto , mozda je Ericsson u kasnijim serijama poradio na ovome i ugradio kvalitetnije dugmice

pozdrav i Happy New Year:wave;

do pre mesec dana imao sam 2618s(dok mi ga nisu drpili). jedina zamerka mu je slabo odradjena tastatura. softver mu je fenomenalan(preslikan iz t-20). ipak za one koji kupuju nov telefon iz tog ranga moja preporuka je R320 koji je 10-ak DM skuplji ali je solidnije uradjen i ima vibraciju.

Kako 10dm skuplji? Da ne misliš ti na 310?

što se tiče A2628, imam ga i cool je što ne moraš da misliš na dopunjavanje baterije, jednom na 5, 6 dana je dovoljno ako ne šalješ baš 60 poruka na dan.
Softver je baš fino urađen, ali kucanje poruka je pomalno smorno, jer ima veoma slab odziv, npr možeš da se zakucaš i po 3-4 karaktera, dok on sve to pohvata.

i jedan i drugi. sad im je ista cena(ako 310 nije skuplji)

Vrh Dno