Šta je novo?

Ericcson t10s

mikac79

Čuven
Učlanjen(a)
27.12.2001
Poena
619
znam da je stariji model ali sad na Telforu daju neki nevidjeni popust na njega sa sve karticom pa me zanima jer telefon vredi nesto ili ne?
Kakve su mu karakteristike itd..?

Vredi nekih 40-50€. Nije loš telefon, bez luksuza, ali pouzdan. Za te pare OK.

zormanic je napisao(la):
Vredi nekih 40-50€. Nije loš telefon, bez luksuza, ali pouzdan. Za te pare OK.

Telefon je odlican, u toj klasi za svaku pohvalu! Koristio sam ga 2 godine, nisam uopste primetio da mi nesto smeta ili nedostaje :)

znaci

standardno je dobar u globalu

T10 imao sam dugo vremena. I moram da pohvalim taj mobilni što se tiče vibracije, stvarno je imao odličnu funkciju. Jeste da je ekran mali, ali je sasvim OK. Kod mog T10 jedino mu e antena otišla, a to je samo zbog toga što mi je malih milion puta pao na zemlju, i naravno da je antena morala otići. Anyway, ako se odlučiš da uzmeš taj telefon, nećeš zažaliti!!!

zanima me

jer ima voice mail i tako to?

Da li je istina da Ericssoni sa vratancima imaju cesto problema sa kablovima na vratancima koji vode do mikrofona tj. da otkazuju nakon nekog vremena?

Zavisi, ako kabl postoji.
Na T10 vratanca su samo ukras, nemaju veze niti kablove u sebi.

Odlican telefon!

-Vratanca nisu bas bez funkcije-imaju kanal u sebi koji provodi zvuk do mikrofona u telefonu i kod nekih divca maski moze biti problema ako tunel nije prohodan.
-Displej jeste mali ali ima 3 reda tako da ako solidno vidis sasvim dovoljno.
-Ima sve sto treba da ima za osnovno funkcionisanje i jeftin je za odrzavanje (baterije,maske,antene...).
Ako ti ne trebaju WAP, igrice, IC port...i neces da das previse para-pravi izbor.
Ja sam se posle raznoraznih T20,Panasonic GD90,Siemens S-35...i ostalih telefona od oko 150 € vratio na T-10 (oko 40 €) sa parolom da vise ne dajem vise od 50 € za mobilni!!

p.s. T-10 ima po meni nekih par funkcija koje su mi bolje nego kod mnogo mocnijih telefona, npr: Call list-u nju udjes pritiskom na Yes i tu su ti u listi svi brojevi i koje si ti zvao i koji su tebe zvali i propusteni-meni je to strava posto me jako nervira da setam iz odvojenih odeljaka za sve pojedinacno kako je uobicajeno kod vecine telefona.I u toj listi za pozive od prethodnih dana mozes videti i u koliko su sati bili a ne samo datum-kao sto je kod Ericssona sa novim softverom-meni je to strasan minus za ove nove-ukidanje funkcija mi je katastrofa (mozda je nekome nebitno ali meni nije-vrlo mi je vazno da vidim kada sam se cuo sa nekim prethodnih dana)...ne mogu jos svega da se setim ali za te pare izuzetan telefon i relativno je mali i mozes da kupis i malu antenicu koja ce te spasti lomljenja ledja na telefonu a signal nisam primetio da je zbog nje losiji!

...a da, ima i sto si pitao pozivanje, i odbijanje i primanje poziva glasom.
ima komponovanje melodija i to 4,imas za 10 brojeva posebno da podesis zvonjavu,budilnik,digitron...
i zanimljiva opcija kada ti telefon zvoni, pritiskom na clr dobijes MUTE, odnosno utihne zvono ili vibracija (a na suprotnoj strani jos uvek zvoni).

George je napisao(la):
p.s. T-10 ima po meni nekih par funkcija koje su mi bolje nego kod mnogo mocnijih telefona, npr: Call list-u nju udjes pritiskom na Yes i tu su ti u listi svi brojevi i koje si ti zvao i koji su tebe zvali i propusteni-meni je to strava posto me jako nervira da setam iz odvojenih odeljaka za sve pojedinacno kako je uobicajeno kod vecine telefona.I u toj listi za pozive od prethodnih dana mozes videti i u koliko su sati bili a ne samo datum-kao sto je kod Ericssona sa novim softverom-meni je to strasan minus za ove nove-ukidanje funkcija mi je katastrofa (mozda je nekome nebitno ali meni nije-vrlo mi je vazno da vidim kada sam se cuo sa nekim prethodnih dana

UFFF!I ja bi se sad vratio na T10 zbog ove opcije.
Jel ima neki telefon neki slican sistem pregleda poziva?
Displej jeste bio mali ali je bio najpregledniji od svih telefona koje sam imao

za

A za koliko para su ga davali tamo na Telforu?

...to ti je kad kasno vidis thread...

Sada mi je toliko žao što sam prodao T10, bio je THE BEST telefon kojeg sam ikada imao. Uff, hoću ga nazad!!!

Evo dacu ti ja T10 za onaj nesretni MT50 :D :D :D

za dz

verovao miha ti ili ne davali su ga za 60 eura sa sve postpaid brojem i garancijom na godinu dana posto su je li novi

E Anubise, ne ide se sa konja na magarca :D:D:D
btw. Jel' sve u redu sa onim Nortonom?

Da nisam kupio ovog Siemensa MT50, najverovatnije bih kupio opet T10!!!

Calibra 4WD je napisao(la):

UFFF!I ja bi se sad vratio na T10 zbog ove opcije.
Jel ima neki telefon neki slican sistem pregleda poziva?
Displej jeste bio mali ali je bio najpregledniji od svih telefona koje sam imao

Pa svi novi Ericssoni i dalje imaju takav pregled-jedino sto pozive od prethodnih dana vise ne mozes da vidis u koje vreme su bili nego samo datum ali i dalje je sve u jednoj listi.

Pregled kod novih Ericssona ne moze da se poredi sa onim kod T10,meni je cak iritirajuci

Koja je najjeftinija cena po kojoj T10 moze da se sada nabavi (nov)?

pa

ja mislim da novi vise ne moze da se nabavi

Cineman je napisao(la):
Da nisam kupio ovog Siemensa MT50, najverovatnije bih kupio opet T10!!!

Pa kako bi te sa t10 gledale devojcice u razredu :D

Salu na stranu, imao sam t18 (sto mu dodje manje vise isto sa t10) i takvu vibraciju nema vise ni jedan telefon. t18 sam mogao da osetim u dzepu zimske jakne, to nije bila vibracija vec zemljotres :)

Alexandar je u pravu, T10 i T18 imalu su tako odlične vibracije da ni jedan telefon neće imati. Ja sam mojim MT50 jedva čujem da vibrira kada mi je u jakni, u stvari uopšte ga ne čujem...

Naravno da ga ne cujes,bitno je da ga DOBRO osetis :D

Nazad
Vrh Dno