zormanic je napisao(la):Vredi nekih 40-50€. Nije loš telefon, bez luksuza, ali pouzdan. Za te pare OK.
George je napisao(la):p.s. T-10 ima po meni nekih par funkcija koje su mi bolje nego kod mnogo mocnijih telefona, npr: Call list-u nju udjes pritiskom na Yes i tu su ti u listi svi brojevi i koje si ti zvao i koji su tebe zvali i propusteni-meni je to strava posto me jako nervira da setam iz odvojenih odeljaka za sve pojedinacno kako je uobicajeno kod vecine telefona.I u toj listi za pozive od prethodnih dana mozes videti i u koliko su sati bili a ne samo datum-kao sto je kod Ericssona sa novim softverom-meni je to strasan minus za ove nove-ukidanje funkcija mi je katastrofa (mozda je nekome nebitno ali meni nije-vrlo mi je vazno da vidim kada sam se cuo sa nekim prethodnih dana
UFFF!I ja bi se sad vratio na T10 zbog ove opcije.
Jel ima neki telefon neki slican sistem pregleda poziva?
Displej jeste bio mali ali je bio najpregledniji od svih telefona koje sam imao
Calibra 4WD je napisao(la):
UFFF!I ja bi se sad vratio na T10 zbog ove opcije.
Jel ima neki telefon neki slican sistem pregleda poziva?
Displej jeste bio mali ali je bio najpregledniji od svih telefona koje sam imao
Pa svi novi Ericssoni i dalje imaju takav pregled-jedino sto pozive od prethodnih dana vise ne mozes da vidis u koje vreme su bili nego samo datum ali i dalje je sve u jednoj listi.
Cineman je napisao(la):Da nisam kupio ovog Siemensa MT50, najverovatnije bih kupio opet T10!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari