Šta je novo?

Ergonomski mis, sa nekoliko tastera vise

__zevs__

Slavan
Učlanjen(a)
30.09.2006
Poena
410
Gledao sam ove teme za miseve, ali mislim da se ni u jednu ne uklapam.
Dakle potreban mi je jeftiniji (pozeljno do 3000) mis koji je zakosen (gornja strana u desno, tj kad se stavi ruka na njega da stoji pod uglom u odnosu na podlogu). Takodje je potrebno da ima i nekoliko tastera viska (bar 3).
Na tastere sam navikao i trebaju mi za play/pause volume up i down.
Nije bitno za sta je proizvodjac namenio te tastere, mis ce biti koriscen pod linuxom i mogu da ih programiram po zelji... Tako da me ne interesuje kvalitet softvera koji dolazi uz njega i sta on moze.

E da i potrebno je da mis nije previse brz, tj 800-1200. Ili naravno da moze da se prebaci na tu brzinu.

pa mx518 i IE3.0 bi trebali da odgovaraju tvojim zahtevima, oba su po 3k i odlichni su mishevi. udobni za rad, imaju mesto za palac sa leve strane i zakosheni su ka desno, valjda je to to na shta ciljash? ako nije onda pojasni josh malo :)

Pogledao sam oba, ali na slikama ne vidim ovo zakosenje. Verovatno nisam jasno napisao, mislim na ovako nesto:
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/ProductDetails.aspx?pid=088

Treba neko vreme da se navikne na to, ali sad mi obicni misevi smetaju zbog nepravilnog polozaja sake. :)

Hvala za predloge
MX518 mi je malo ruznjikav, ali deluje kao vrlo dobar mis...
O IE3.0 sam cuo dosta dobrog, ali ima i manjak tastera (fali mi jos jedan sa strane).
Sve se to moze trpiti, ako ne nadjem bolje :)

Poslednja izmena:
Ovaj 6000 sam uzeo u ozbiljno razmatranje. Moracu negde da ga probam. I ja sam ga primetio na itsvetu. Ako ga neko ima nek napise kakav je.
Nisam odusevljen sto je bez kabla, ali mu to ne uzimam kao zamerku ako radi dobro :)

A4Tech mi nije delovao nesto posebno na izgled, deluje nisko i neudobno? Ali komentari ispod su bas dobri i ekstra je jeftin...

Poslednja izmena:
Vrh Dno