Šta je novo?

epson stylus DX 7450 dopuna kertriđa???

kadarPSA

Cenjen
Učlanjen(a)
14.12.2010
Poena
154
ako neko zna kako da dopunim kertriđe na epson stylus DX 7450
molim neka napiše detaljno kako! ili još bolje da postavi slike ili klip.

ja sam sve probao što sam znao,čak sam sa neta skino neko uputsvo i cvrc nisam uspeo nakon punjenja kertriđ curi/suzi na spojevima.

hvala unapred.

Serija 7 patrona se busi u gornjem coshku.
Napuni, i pishtolj lepkom zatvori.
Zatim i reset chipova.

Serija 7 patrona se busi u gornjem coshku.
Napuni, i pishtolj lepkom zatvori.
Zatim i reset chipova.

to sam i odradio na dva komada i oba suze po ivicama nisam ih ni ubacio nazad u štampač zbog toga.
doduše nisam ih ni resetovao jer nemam reseter.

ako neko zna kako da dopunim kertriđe na epson stylus DX 7450
molim neka napiše detaljno kako! ili još bolje da postavi slike ili klip.

ja sam sve probao što sam znao,čak sam sa neta skino neko uputsvo i cvrc nisam uspeo nakon punjenja kertriđ curi/suzi na spojevima.

hvala unapred.

zar niko nema ovaj štampač?

kako mislis suzi ?
Iliti bolje da pitam gde ti curi mastilo ?
Takodje ako nemash reseter dzaba ti sav posao.
Mozesh iglom da pritisnesh u onu rupicu u gornjem delu cipa il iznad cipa da ti "preracuna kolicinu mastila"i tu ces dobiti josh 20% na skali.
Takodje ukoliko ti ovoliko dugo stoji glava bez patrona postoji velika verovatnoca da je otisla u qrac. I da kad dovrsish punjenje i napokon probas dobijesh prazne strane.
EPSON menjaza-dopuna patrona = Imas dva seta patrona, cim se isprazni neka patrona odmah je menjas. Na njihovom sajtu ces naci podatak da glava ne bi trebala da bude bez patrone sa mastilom duze od 15 minuta. posle tog vremena postoji velika verovatnoca da ce se glava bezpovratno ostetiti.
Sad ovo shto si procitao te je smorilo sigurno al je istina. Licno sam propishao firnajz sa Epson inkjet stampacima. Ne znam koliko puta sam imao u firmi neprijatnih situacija jel ljudi ne kapiraju da punjenje patrona epson stampaca ne utiche na kvalitet stampe. Tako da sad radim po principu smile ink-a. Za EPSON ne primam nikakvu reklamaciju.
Ps. EPSON jest daje najlepshe boje kod inkjet tehnologije ali moras da kupujes patrone a ne da se zezas sa dopunom.

reseter je u planu da se kupi.

suzi na spojevima plastike i vakumske membrane.
i ja sam primetio da sam kupio kvalitetan štampač kojem je održavanje preskupo međutim šta je tu je dvaputa sam kupio nove kertriđe žuti i crni i nemam više nameru da kupujem već samo da dopunjavam
sam.
sad se treniram na ona dva kertriđa što su iz grac:wall::wall:
tako da bih radije da se zezam sa dopunom ali nemogu da nađem pravo rešenje
p.s. možeš li ikako da napraviš mini klip?pa da mi pošalješ ili postaviš?
i reci mi molim te gde kod nas može da se kupi reseter i koliko je?
ako te davim onda izvini :)

Ako imas rezervne za izivljavanje kertridze onda skini onaj zastitni deo koji cuva kesicu da se ne pocepa. Zatim lociraj poziciju gde se busi. Kupi reseter kod smile ink 2000 din je. Takodje preporucujem ako imas kinte da kupis njihovo mastilo. Kupi i pishtolj lepak. Jedino sa njime Mozes zapusiti rupu kvalitetno.

Ako imas rezervne za izivljavanje kertridze onda skini onaj zastitni deo koji cuva kesicu da se ne pocepa. Zatim lociraj poziciju gde se busi. Kupi reseter kod smile ink 2000 din je. Takodje preporucujem ako imas kinte da kupis njihovo mastilo. Kupi i pishtolj lepak. Jedino sa njime Mozes zapusiti rupu kvalitetno.

aj probaću.
pištolj imam,reseter moram da poručim a lociranje ono jedan prema otprilike
boje imam od american ink.jet pakuje virtikom

Verujem da si kupio EPSON zbog kvaliteta slika. Zovi Smile Ink, i poruci od njih bar malo mastila i taj reseter.
Mastilo koje ja kupujem je providno zuto a ono koje sam zatekao u patronu epsona T07xx je mat kao gusti sok.
Ima tu finesa. A ti za svoj novac nemoj da te bude sramota, pitaj sve, ne bacaj pare uzalud.
Poz.
Deki.

Vrh Dno