zexoni70
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.10.2007
- Poena
- 445
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen™ 7 9700X & DeepCool AK620 ZERO DARK ZORIA
- Matična ploča
- Gigabyte X870E AORUS PRO
- RAM
- Kingston FURY KF568C34BBEK2-32GB DDR5-6800 CL34
- GPU
- Gigabyte RTX 4060 Ti WINDFORCE OC 16G
- Storage
- Samsung 990 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 1TB i WDC WD4005FZBX 4TB
- Zvuk
- On board Realtek ALC1220 HD Audio, Altec Lansing 5100, Denon AVC-X6700H
- PSU
- CORSAIR RMx Series RM850x Fully Modular Power Supply ATX 3.1 & PCIe 5.1 (CP-9020270-EU)
- Kućište
- NZXT H7 Flow Black
- Monitor
- Dell UltraSharp U2724D
- Miš & tastatura
- Logitech G502 SE Hero, Gigabyte FORCE K83
- Ostale periferije
- EPSON EcoTank L6290
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy A54 5G
- Pristup internetu
- Optički internet
Pozdrav svima, nedavno sam pazario štampač EPSON EcoTank L6290 i mogu reći da je odličan uređaj.
www.epson.rs
Ali me zanima koliko učestalo nedeljno, mesečno... mora da se odštampa bar po neka stranica da boja u glavi štampača ne bi slučajno zapekla?
Tj. koliki vremenski period ne mora da se odštampa nešto da ne bi došlo do toga da boja u glavi štampača ne zapekne i glava štampača se ošteti, jer navodno EPSON napominje da je to serija štampača sa novom tehnologijom sa PRECISION CORE Heat-free glavama bez kertridža?
Hvala!
Epson L6290 | Potrošač | Inkdžet štampači | Štampači | Proizvodi | Epson Srbija
Epson EcoTank: Ovaj multifunkcionalni inkdžet štampač odličan je izbor za uposlena domaćinstva koja žele da smanje troškove štampanja
Ali me zanima koliko učestalo nedeljno, mesečno... mora da se odštampa bar po neka stranica da boja u glavi štampača ne bi slučajno zapekla?
Tj. koliki vremenski period ne mora da se odštampa nešto da ne bi došlo do toga da boja u glavi štampača ne zapekne i glava štampača se ošteti, jer navodno EPSON napominje da je to serija štampača sa novom tehnologijom sa PRECISION CORE Heat-free glavama bez kertridža?
Hvala!