Šta je novo?

Epson C64 neuspelo punjenje - šta sada?

vudu_dva

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2002
Poena
665
nosio sam danas crni kertridž na punjenje u Smile Ink (www.smileink.co.yu), ali nisu uspeli da ga napune. Izbušili su dve rupe, sipali mastilo špricem, zatvorili rupe ali je onda mastilo curelo na sve strane (ne kroz te rupe nego po "šavovima")..

postoji li neka druga opcija osim da se otvorim za originalni kertridž, i da li je neko uspeo da napuni kertridže za C64, ili da menjam štampač za neki koji može da se puni, dok još mogu?

Pazi,u SmileInk-u su ljudi neprofesionalni pa ne bi bilo cudo da su oni to *****ali..pa eto kao ketridz ne valja.Inace ja kada sam isao kod njih da zamenim cip na ketridzu,jer sam mislio da sam ga spalio prilikom resetovanja i kada sam dosao kod njih da cip zamenim oni su me gledali onako kao da sam pao sa Marsa...a u cenovniku lepo pise 'zamena cipa na epsonovom ketridzu 250din'.Savetovao bi ti da odes negde drugde i probas da ti napune,i kao je ketridz za bacanje onda ti se smesi neki HP koji se lakse puni.

I meni su zaje*** 2 epsonova stampaca sa nekim losim mastilom

Zato sam i kupio sad Canon i250, i novi ketridzi su oko 600 dinara, pa i ako ne uspe punjenje boli me uvo...

Predlazem od srca ovaj stampac...

Poz.

Nazad
Vrh Dno