Šta je novo?

Epson C1700 pomoc

mcnie7

Cenjen
Učlanjen(a)
21.07.2013
Poena
159
Kupio sam u win winu pre oko mesec dana laserski color stampac epson aculaser c1700 i odstampao oko 100 lista na photo papiru da bi mi se ispaznila crvena i zuta.Da li neko ima neki predlog i savet da mi da oko ovog stampaca jer se bog zna nesto ne razumem u ovaj model.U principu znam da punim ali ne znam gde da nabavim prah i kako sve to ide, ali ipak da cujem Vase misljenje.Proizvodjac tvrdi da 500 lista po boji moze da odstampa.U cemu je tu fora?Unapred zahvalan

Poslednja izmena:
Reciklaza lasera u kucnoj radinosti - zaboravi. U pitanju je laser ne ink jet i postupak reciklaze je upotpunosti drugaciji...Odnesi kod firmi koje se bave time.
Da si pazljivije citao video bi da svi ama bas svi proizvodaci navode broj odstampanih strana sa 5~8% pokrivenosto znacio tekst i jako mala slika (obicno grafikon)
Tako da si dobro prosao...zuta i cijan se i najvise trose tako da...je sve to normalno osim cene tonera

Prosao je odlicno 100 strana jos ako su pun kolor sa najjeftinijim stampacem.
Ako hoceh kvalitet kupuj originale, ako si zadovoljan sa 3+ kvalitetom idi dopunjavaj.

moracu da dopunim za sada nadjoh samo jednu firmu na netu.AKo neko zna jos koju nek mi napise na pp

Vrh Dno