jaksa je napisao(la):Povoljna cena jer je kt266a.
Verovatno je ok, javice se vec neko ko je ima.
Posto je?
Kod nas firmi su proletele!!!Panos je napisao(la):Cena je 65€.
Interesuje me da li se isplati kupiti je - u odnosu cena/performanse na recimo Gigabyte GA7vx (KT400) koja je 85€. Pogotovo ako je neko ima, intreresuje me kakva je u eksploataciji...
dj13 je napisao(la):Kod nas firmi su proletele!!!
Ni jedna reklamacija u startu. Kvalitet ploce dosta dobar - slican GB
Ima jedan malko ******* problem - blizina 1 elektrolita kod socketa. Np. Spire WhisperRock III moze ali malo ga gura, dok neki cooleri sa malo sirim podnozjem nemaju sanse da se montiraju.
Sto bas taj Coolermaster CM DP5-7JD1B-OL SILENT. Ako i ne moze WhisperRock moze - ce menjamoPanos je napisao(la):Da li moze da se montira Coolermaster CM DP5-7JD1B-OL SILENT ?
I , naravno da li imate ploce i po kojoj ceni?
166 ne znam. Ako stignu do petka, a trebalo bi bice ih po toj ceni. Ako je overclock priblizno starijem bratu 8KHA+ kojeg ja imam onda nema sta da brines.jaksa je napisao(la):Jel radi na 166 FSB, i kakva je za oc generalno, imam jednog XP1600+, dobrog?
Ima li ih po toj ceni?
Mnogo mi je hitno, ako je odgovor 2 x da, jedna bi mi bas trebala.
dj13 je napisao(la):Sto bas taj Coolermaster CM DP5-7JD1B-OL SILENT. Ako i ne moze WhisperRock moze - ce menjamo. Treba da stignu do petka.Cena - da ne komercijalizujem mail
pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari