Šta je novo?

EPoX Bluetooth Dongle

Ufffff... Nije nov model,cak su ga u nekom starom Digital!-u nahvalili kao i MSI dongle.
Gde onda ima ovaj MSI?

U PC Centru imaju Gigabyte trenutno.Da li je neko probao?

Sto se MSI-ja tice stari dongle se ne pravi vishe. Novi model je -MEGA Star Key-. Sharenija je kutija, malo je seksiji :banana: i malo skuplji neg shto je bio prethodni, a kako radi.... Verovatno ok kao i prethodni model.

Bacid je napisao(la):
Ako je ikako moguce zaobilaziti Epox Btooth uredjaje u shirokom luku. Ogroman procenat reklamacija, losa veza, ocajan software. Ne znam da li je ovo mozda novi model, ali pre par meseci modele koje smo imali su katastrofalno loshi, najiskrenije.
Slazem se.Kupio sam drugaru za rodjendan Epox BT i nismo uspeli da ga nateramo da proradi.Na primer sa fona u komp mogu da se prebacuju podaci a obrnuto nece nikako.

msi bt dongle jedino vredi od sve te jeftine bluetooth robe

Kupio sam na kraju Gigabyte BT.Radi za sada odlicno.Problem sa BT uredjajima je software.Preko BlueSoleil-a koji se dobija uz dongle,prebacivanje sa PC-a na mobilni ne kapiram kako radi,ali sa Nokia PC Suite-om je prosto.

shmeis je napisao(la):
msi bt dongle jedino vredi od sve te jeftine bluetooth robe

Gigabyte i EPoX nisu "jeftina" roba. ;)

Meni MSI BT dongle (class 2) radi odlicno, bilo je na pocetku problema zbog SP2, ali sad sve radi super. Proterao sam kroz njega vise od 10 GB preko GPRS-a preko vise telefona i preko 50 GB materijala sa fona na komp i obrnuto.

Nazad
Vrh Dno