saledado je napisao(la):jel je ima u prodaji?kakve su njene karakteristike u onosu na nf7s?sta kupiti?hoce li nf2ultra doneti nesto novo?
Aca je napisao(la):...
Nemoj ni da razmisljas o Epoxu. Jos ne umeju da naprave plocu koja serijski moze da radi na 225+ MHz-a, a kamoli uz to jos i ultra stabilno. Jedini i pravi izbor za nForce-a 2 je Abit NF7S rev. 2.0
Nemoj ni da razmisljas o Epoxu. Jos ne umeju da naprave plocu koja serijski moze da radi na 225+ MHz-a, a kamoli uz to jos i ultra stabilno. Jedini i pravi izbor za nForce-a 2 je Abit NF7S rev. 2.0
Molim te da vodis racuna o onome sto pricas.Aca nije birao plocu i ubuduce prvo proveri informacije pre nego sto pocnes da istrcavas ovako.Uradjena je i blaga dorada ploce ali majstor je majstor i to se mora priznati.Milan je napisao(la):...
bull......Sanse nema da ne svaka nego ko zna koji procenat radi "ultra stabilno" na 220 a kamoli vise , a sto se tice umeca pravljenja ploca pa Abit jos ne zna da napravi jednu seriju ploca na kojima sve radi bez nekih tripova mada to se vise ne moze ni tako zvati jer odavno ih vec prate ti "tripovi".Od 10 ploca kod Epox-a je svih 10 isto , jel to i kod Abit-a tako? Ti Aco jel uzmes plocu koja ti padne pod ruku ili ....?Mozda je Abit i brzi sada sa tom rev.2.0 ali o stabilnosti nemoj ni da pricamo ovde.Tvoja kupovina i kupovina "obicnog" kupca nemaju veze jedno s drugim jer ti Aco imas Test Drive.
Ne lupetaj nego procitaj post iznadMoso je napisao(la):...
Naravno, samo kada bi jos na njemu proradio Radeon..., sta mislis da je brze Epox + Ati ili Abit + Titanijum?
Milan je napisao(la):...
bull......Sanse nema da ne svaka nego ko zna koji procenat radi "ultra stabilno" na 220 a kamoli vise , a sto se tice umeca pravljenja ploca pa Abit jos ne zna da napravi jednu seriju ploca na kojima sve radi bez nekih tripova mada to se vise ne moze ni tako zvati jer odavno ih vec prate ti "tripovi".Od 10 ploca kod Epox-a je svih 10 isto , jel to i kod Abit-a tako? Ti Aco jel uzmes plocu koja ti padne pod ruku ili ....?Mozda je Abit i brzi sada sa tom rev.2.0 ali o stabilnosti nemoj ni da pricamo ovde.Tvoja kupovina i kupovina "obicnog" kupca nemaju veze jedno s drugim jer ti Aco imas Test Drive.
Moderator bi svima trebalo da daje primer svojim ponasanjem a ne da goste "casti" sa "ne lupetaj". Ako neko nije obavesten o svim detaljima to mu treba lepo objasniti ili jednostavno izostaviti ono "ne lupetaj".simpson H je napisao(la):...
Ne lupetaj nego procitaj post iznad
Milan je napisao(la):Ja nista lose nisam rekao tako da stvarno nema razloga da vodim racuna.Da ne duljim znam da je birao neke a i to valjda nije nista lose , cak sta vise bolje za njega.E sad tu smo , znaci I sa rev. 2.0 se malo “radilo” .Majstor je majstor , ma nema problema ali on je ocito nekom novom u svemu ovome rekao kao iz topa stvari koje ne stoje , tj. 225 ultra stabilno ( sto nije istina za out of the box ) ….prvo ko ce tom coveku to da radi I da li on to zeli da radi ? , pod dva ja imam ultra stabilno 225 na 8rda+ tako da sa te strane pada u vodu “Jos ne umeju da naprave plocu koja serijski moze da radi na 225+ MHz-a, a kamoli uz to jos i ultra stabilno.”Sto se tice “NF7-S V2.0 radi i sa R300 kartama i izvanredna je ploca bez ikakvih poznatih tripova” pa jos je rano , ajde nabroj koliko ljudi sa foruma je ima.Moj odgovor je bio upucen zbog pitanja coveka koji se ne razume , a s tim da navedene karakteristike nisu tacne.Kao sto sam rekao , out of the box verovatno je brza ali je glupo pricati o stabilnosti koja je u najmanju ruku ista a o tripovima e tu stvarno nema komentara.Na kraju 8rda+ je isti od kad je izasao i da , mora da se uradi Vdd mod ali zar to nije isto i sa NF7S koji je izbacio x revizija ( pritom mosirajuci ljude koji kupe plocu pa za dva-tri meseca izadju cak dve revizije) da bi na kraju opet morala da radi lemilica ili sta vec.
Aca je napisao(la):radila na 228MHz-a ultra stabilno sve moguce testove i dizala Windows i omogucavala rad i na 230MHz-a. Posle male dorade ploce najobicnijom olovkom i malim podizanjem napona ploca radi na 236MHz-a, a za dalje treba veci napon memoriji. Gde je Epox u toj prici? :mrgreen:
Prvo i osnovno ne pricaj ono sto ne znas i ne siri ovde dezinformacije po forumu. To sto si se ti zalepio za Epoxa to je tvoja stvar, ali ja ti odgovorno tvrdim da je Abit NF7S rev 2.0 kao serijska ploca za klasu bolja od Epoxa 8RDA+. Sto se tice ploce kod mene nisam je uopste birao ovaj put i potpuno serijska bez ikakvog cackanja je radila na 228MHz-a ultra stabilno sve moguce testove i dizala Windows i omogucavala rad i na 230MHz-a. Koji to Epox moze? Naravno ni jedan. Posle male dorade ploce najobicnijom olovkom i malim podizanjem napona ploca radi na 236MHz-a, a za dalje treba veci napon memoriji. Gde je Epox u toj prici? :mrgreen:
saledado je napisao(la):hvala svima,koliko sam skapirao,ako necu da cackam plocu naj resenje je nf7s.sad da li je fsb 220 ili 230 to mi nije toliko bitno,treba imati i kvalitetne komponente koje mogu sve to da isprate.
Zasto si se ti osetio pogodjenim?Razlike medju plocama se svode na par % i od mene nikada nisi cuo da pljujem po Epox-u ali ovo sirenje dezinformacija me izludjuje.Prvo u vezi biranja ploce pa onda ovo sa Radeonom.Bio sam mozda malo grub ali ako neko nije probao plocu vec nacuo nesto,ima li pravo da se postavi tako i generalizuje stvari?baneks je napisao(la):Mislim da je najbolje da uzmes neku Abitovu reviziju, recimo rev. 28.5 i da je uporedis sa Epox8RDA+ rev. 1.0 Tako ce ces dobiti NAJOBJEKTIVNIJE rezultate. U stvari dobices onakve kakve ti zelis da bi mogao casno nekome da kazes "ne lupaj" i to kao neki moderator. Jednom recju STRASNO!
simpson H je napisao(la):...
Zasto si se ti osetio pogodjenim?Razlike medju plocama se svode na par % i od mene nikada nisi cuo da pljujem po Epox-u ali ovo sirenje dezinformacija me izludjuje.Prvo u vezi biranja ploce pa onda ovo sa Radeonom.Bio sam mozda malo grub ali ako neko nije probao plocu vec nacuo nesto,ima li pravo da se postavi tako i generalizuje stvari?
I ne porede se ovde razlicite revizije vec poslednje aktuelne jer su jedino one finalni proizvod
simpson H je napisao(la):...
Ne lupetaj nego procitaj post iznad
Ako si na mene mislio ,koliko da znas, da nisam do sada ni jedan jedini post obrisao.Moso je napisao(la):Molim moderatora koji je izbrisao moj post da objasni zasto je to uradio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari