Šta je novo?

Epox 8KDA7i

PoisonFree

Čuven
Učlanjen(a)
28.07.2004
Poena
619
Sobzirom da 8kda3i ili 8kda3J vec dugo nema u prodaji primoran sam da trazim neko drugo resenje pa sam naleteo na ovog epoxa.
Epox 8KDA7i, ATX, nForce3 250GB, Socket 754, 2 S-ATA, 5 PCI, 1 AGP, LAN...

Jel imao neko kontakta sa ovom plocom? kakva je za overclock?
sklapam neku konfiguraciju pa mi je potrebna neka nf3 s754 ploca sa kojom bi semprona mogao da poteram na nekih 300htt.

PoisonFree je napisao(la):
Sobzirom da 8kda3i ili 8kda3J vec dugo nema u prodaji primoran sam da trazim neko drugo resenje pa sam naleteo na ovog epoxa.

Jesi li siguran da nema da se kupi 8kda3i? Ja sam nasao u nekoliko cenovnika i planiram da je uzmem danas ili sutra :S: Josh je rano da zovem firme, al cim bude 10h :p

veruj mi, zvao sam 10 puta do sada sve firme i nigde je nema. sad moram da jurim nesto drugo. ajde ako je ti nadjes negde javi na pm. inace, mislim da moze da se nadje 8kda3+ koja je oko 100e, i ova 8KDA7i za koju ne znam kakva je.

8KDA7I ima slabiju naponsku jedinicu od 8KDA3I, ima jedan memorijski slot manje, potpuno drugaciji layout, jedan pci slot manje, nije full ATX...sve u svemu na prvi pogled deluje da je losija :(

8kda3+ ima i Sil 31.14 SATA RAID kontroler, što ponekad ume da koristi. Naime SATA priključci za NV raid su kod AGP slota, pa ako imaš neki budž cooler za grafičku, ala Cooler Master Cool Vivo ili sl, zaboravi na korišćenje istih. Inače ploča je ok, nije DFI, ali je i dalje 3 koplja ispred krševa tipa Asus ili MSI.

nazalost, ispalili su me ponovo. odem do njih, narucim da je donesu iz magacina i da sutra odem da je pokupim, i onda me zovu sutra i kazu: nazalost, nemamo tu plocu ! :mad:

Ja sam danas pazario 8KDA3I, pa ko nekoga interesuje neka se javi na PM. A ako moderatori dozvole mogu i ovde da postujem, jer je plocu stvarno tesko naci. Ja sam nasao samo dve firme da su je imali, a treca je rekla "uskoro". :)

Ja prodajem jednu 8kda3i, potpuno novu, decko koji je kupio je dan posle toga pazari dfi-a pa je odlucio da mu ova ne treba. ako je neko zainteresovan nek mi posalje pm.

Nazad
Vrh Dno