A koja druga KT-400 ploca ti je u vrhu? Koliko se ja razumem, tu su Abit, Epox i jos dosta praznih mesta pa MSI i Asus. Ovde ne racunam nF2 ploce.dell je napisao(la):Ovako:
1) dobra overklok ploca ne u samom vrhu ali dosta dobra
2)naravno, mnozilac moze da se menja
3)Kod mene je sa ati-jem u kobinaciji i sve odlicno radi
4)memoriju zvekni koju hoces (naravno ddr)
To ti je problem do VIA KT-400 chipseta. PCI i AGP nisu fixni, kao kod nForce2 ili i845PE cipsetova. Tek ce KT-600 ili mozda KT-400A imati fixan PCI - AGP. KT-333/400 podrzavaju max 1/5 PCI delilac.Combuster je napisao(la):Moze da se menja mnozioc, ploca je odlicna, stabilna, tutkao sam u nju sve i svashta jer je imam na mashini na kojoj radim na poslu i nikakav problem do sada nisam imao. 8xAGP, kondezatori su ovaj put malo pomereni tako da staju i malo veci qler-i (SPIRE SuperRock staje za dlaku), jednom recju odlicna ploca ali nikako da prezalim sto ne mogu da menjam rucno AGP/PCI takt nego prema menjanu FSB-a on ti automatski kaze koliki je takt AGP/PCI (133 i 166 vracaju na 66/33
drfedja je napisao(la):A koja druga KT-400 ploca ti je u vrhu? Koliko se ja razumem, tu su Abit, Epox i jos dosta praznih mesta pa MSI i Asus. Ovde ne racunam nF2 ploce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari