Šta je novo?

EPoX 8K3AE ili neku MSI

vlado

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2003
Poena
601
Prvi put kupujem kompjuter, pa bih voleo da cujem iskustva nekog ko ima EPoX 8K3AE ili neku MSI koja ima cenu u tom rangu. Moj drug ima EPoX, kupio je kompjuter pre dve nedelje, i pada mu sistem pri ukljucivanju, na nekih 5 dana. Da li je to do ploce? ( XP1700+, 256DDR333, GF4MX440). Kakva je EPoX kada stavis DDR na 266? POZDRAV!:wave; :wave; :wave;

vlado je napisao(la):
Prvi put kupujem kompjuter, pa bih voleo da cujem iskustva nekog ko ima EPoX 8K3AE ili neku MSI koja ima cenu u tom rangu. Moj drug ima EPoX, kupio je kompjuter pre dve nedelje, i pada mu sistem pri ukljucivanju, na nekih 5 dana. Da li je to do ploce? ( XP1700+, 256DDR333, GF4MX440). Kakva je EPoX kada stavis DDR na 266? POZDRAV!:wave; :wave; :wave;
Epox je dobra za overclock, medjutim ima USB 1.1 sto smatram za minus.
MSI je standardno dobar ali nista extra.
Kupi bilo sta i prekrati sebi muke.

Posto ti je prvi komp, sto me uvereva da nemas nameru da eksperimentises sa overklokingom i sl. stvarima - uzmi Microstar. Najzahvalniji je za pocetnike a i po pitanju stabilnosti je neprevazidjen.

vlado newbie, bre jesi li to ti, p0z.... vidis da coveku pada sistem sa epoxom i da nema usb 2.0 - znaci epox ne ... nego bre kakav microstar - uzmi mog gigabajta :)
elem bas zato sto je prvi komp bice eksperimenata, jel da? samo da nabavimo vladi tomin video o otkljucavanju XP-a...

Ne znam sta imate protiv ovog EPOX-a, ploca je odlicna i bios joj takodje.

kastor je napisao(la):
Ne znam sta imate protiv ovog EPOX-a, ploca je odlicna i bios joj takodje.
pa jel reko ti je covek argumente protiv - nema usb 2.0 i otprilike svaki peti put nece da kresne ... inace ne razumem se u epox ali postoji misljenje kod ljudi da od epoxa treba uzimati ploce sa plusicem jer su kao bolje i kvalitetnije odradjene. mozda je tvoj model ispao ok ali ko zna sta moze da zapadne ...

Vrh Dno