Šta je novo?

Epizoda Usamljenih Revolverasa!?!?!?!

Kostamojan

Čuven
Učlanjen(a)
23.08.2002
Poena
609
Da li je neko gledao epizodu "Usamljenih Revolverasa" (Lone Gunmen-orig. spin-off serije Dosije X) koja je bila u ponedeljak vece? Zanima me kada je epizoda snimljena (predpostavljam da je pre 11. septembra 2001.) jer je radnja sledeca: Bajersov cale koji radi u NSA (DB) izlazirao svoju smrt kako bi spasao sebi zivot jer je dosao do informacija da ce izvesne frakcije u vladi SAD-a izvesti teroristicki napad kako bi okrivili nekog drugog i poboljsali prodaju oruzja. Znali su da ce se terorosticki napada desiti u avionu iz Dalasa za ne znam gde i Bajers se sa caletom ukrcava u taj avion, predpostavljajuci da traze bombi kao instrument napada. Kada je nenadju skapiraju da se avionom upravlja neko preko daljinskog upravljaca i po proracunima AVION TREBA DA UDARI U SVETSKI TRGOVINSKI CENTAR. Odakle im to? Sumnjam da je ta epizoda snimljena posle napada na SAD (jer niko nije lud da dira sveze rane) sto bi onda znacilo da, ko god da je organizovao napad, kao scenario iskoristio ovu epizodu.
Ako neko zna kada je ova epizoda snimljena (bila je u ponedeljak na Pi**u) neka kaze, svaka informacija i komentar je dobrodosao.
Pozdrav

to su izgleda lepo predvideli nekih 9 meseci ranije, tacnije epizoda je bila premijerno prikazana (to je inace prva, pilot epizoda) 4.3.2001...

I ja sam se bash iznenadio :)

Niste znali, Bin Laden kada je pogledao tu Epizodu koja je išla na CNN Avganistan, odlučio je da to bude njihova prva meta u USA-e.

Ccccc, e stvarno to niste znali, sramota :D

P. Cineman

Cineman je napisao(la):
Niste znali, Bin Laden kada je pogledao tu Epizodu koja je išla na CNN Avganistan, odlučio je da to bude njihova prva meta u USA-e.

Ccccc, e stvarno to niste znali, sramota :D

P. Cineman

pre bih rekao da ju je video na FOX Avganistan:p

Ta serija je nesto bolja od one VIP... krsh.

P.S. Cinemane ajde malo iskuliraj sa tim postovima u kojima lupis jedan samjli i ono tvoje "P. Cineman". Smorio si k'o zmaj.

Samo se vi zazajte, a ozbiljne su stvari u pitanju. Vidite da ispituju stanje umova i kontrolu masa? Svaki put korz filmove unapred najave nešto skandalozno, što će se desiti, i kada se to desi niko ni da pisne. Niko se ne zapita: ej, čekaj bre!!! Niko to ne uzme za ozbiljno, niti objavi bilo šta o tome.

Setite se samo onog filma što su naši preveli kao "Ratom protiv istine". Da bi skrenuli pažnju sa predsednikovog seksualnog skandala, administracija Bele kuće započne rat u "tamo nekoj državici", Albaniji. Ubrzo zatim se desi ono sa Monikom Levinski, a potom i bombardovanje Yugoslavije zbog agresije na jadne Albance. Mislim, da nije previše slučajnosti? Onda ovo sa STC-om, mislim totalni šou. Znate ono, napiši knjigu o tome i kada izvršiš zločin niko neće verovati da si to učinio ti jer ćeš imati alibi, stara fora. ( Niske strasti )

Nije šala, pazite šta vam kažem! ;)

Ti Amerikanci su stvarno počeli sami sebe da uništavaju. Prvo to prikažu na filmu, a onda i uživo. Baš me interesuje šta će sledeće biti???

P. Cineman

pre bih rekao da ju je video na FOX Avganistan

Bin Laden ispade veliki ljubitelj SF-a. I samo ime Al KAida na arapskom ne znaci nista posebno. To je bio naziv pod kojim je u avganistanu stampana "Zaduzbina" I.Asimova !!!

Ma sve to oni prvo serviraju nama kao TV seriju ili film. Pa tek onda nam pokažu kako se to radi i uživo.

P. Cineman

Eh... samo jos...

Kada bi snimili neku epizodu o nekom tipu koji se vratio iz zalivskog rata i odlucuje da se osveti svima i to tako sto ce preko kompa kontrolisati Amer. odbrambene satelite i odluci da je doslo vreme za nuklearne zime FROM COAST TO COAST. A za to vreme da Evropa cveta... E kakva bi to serija bila. Inace svidja mi se ideja iz Dark Angel, jeste da je serija za cistu 4 (od 0 do 10), ali trebalo bi im malo da osete slast zivota u logorima (kao sto mi zivimo). Ja licno nisam mnogo zalio 11 septembra, cak se divim ljudima na njihovoj organizaciji i profesionalnosti. Trebalo je mnogo mozga, petlje i para da se sve to organizuje, stvari koje mi imamo sve manje i manje.
Pozdravs

Samo jedna rečenica. Amričko društvo je bolesno kancerogeno društvo koje jede samo sebe. Pitanje je samo vremena kad ce da se uruši kao kula karata. Jedini problem je šta će sve da sruši sa sobom. Najžalije je od svega što većina nas Srba koji još uvek živi kako tako normalno ima ideal tipa američkog sna. (Izvuku nekog debila koji je pola života kopao po rudniku postave ga da bude glumac i onda ostalih 200 miliona Amera živi u iluziji da će možda i njima jednog dana da se ostvari san)

Vrh Dno