Šta je novo?

ePazar.rs - iskustva?

Tesha

Slavan
Učlanjen(a)
28.11.2008
Poena
320
Zanima me da li je neko korisnik ovog sajta i kakvi su komentari? Vidim da su u pitanju neke aukcije, kupovina nekih kredita da bi mogao da ucestvujes, ali su mi jako sumljive cene... Ono tipa prodate neke stvari za 200-300din a vrede brat-bratu 5000-10000din... :sceptic:

Nisam korisnik ali na prvi pogled se vidi da je prevara teška.

Najobicnija glupost...
Drugar se upecao, i bacio oko 2000 kinti na njihove kredite. Valjda oko 20 kredita za te pare dobijas, 1 kredit = 1 ponuda. Naravno, nije uspeo nista da izlicitira, posto je fora eksta glupa. Kad god neko da novu ponudu, ostali imaju 2 min da odgovore.
Ako nekoga interesuje, mogu detaljno da ga ispitam sta je i kako radio...

Tako sam i mislio...mada je uvek bolje da pitam. Hvala na info.

Pre godinu dve je bila slična fora sa 04x brojevima (pre nego što su prešli na 0900 brojeve), kao prođeš registraciju, pa licitiraš, pa zoveš da proveriš kakva je situacija, a oglasi po novinama su bili tipa mobilni telefon prodat za 20% realne cene i sl.

Znaci fora je da puknes pare kupujuci te potrebne kredite kako bi mogao da ucestvujes u licitaciji,a koja je unapred namestena da je ne dobijes. Sta sve nece ljudi izmisliti da zgrnu lovu.

Ovo je smesno:

Kristefort OY, 11368424
Pyy 1a-4, Tallinn, Estonia

Mada je podrska iz ns-a. koliko dugo posluje ovaj sajt? Koliko ima prevarenih?

Mada mozda i nije prevara ako se laptop od 70000 moze dobiti za 20000? Da li je neko probao da licitira do samog isteka vremena? Sistem je cudan i deluje kao da je stvoren za prevaru.

Poslednja izmena:
Pa koliko sam shvatio licitacija licitacija se zavrsava po isteku 2 minuta od poslednje ponude,zar ne?Ko mi garantuje da pri samom kraju tih 2 minuta ne licitira bot,tj softver ili sta vec.U to slucaju mogao bi da licitiras do ujutru,ali nista ne bi uradio:p

Pa koliko sam shvatio licitacija licitacija se zavrsava po isteku 2 minuta od poslednje ponude,zar ne?Ko mi garantuje da pri samom kraju tih 2 minuta ne licitira bot,tj softver ili sta vec.U to slucaju mogao bi da licitiras do ujutru,ali nista ne bi uradio:p

Mene ovo podseca na one sms testove inteligencije sto su im bili nadlezni sudovi u Irskoj, mada ovde kaze da vaze zakoni zemlje u kojoj je licitacija, a primetio sam da ih ima u vise zemalja(isti organizator).
Meni se cini da aukcija traje odredjeno vreme u jednom danu, tacnije da se sve zavrsava najkasnije u 11h uvece, a moze i ranije da se zavrsi ako nema ponuda u roku od 2 minuta. Vidim jedinu poentu ukljuciti se 5 minuta do isteka vremena u licitaciju, ali ni tada niko ne garantuje da iza toga nije prevara. E sad ako ja nisam shvatio to o zavrsetku aukcije, onda bi ona mogla da traje danima i to bi bilo totalno bez veze.

Jos jedan glas da je ovo klasicna prevara i glupost za lakoverne...:S:

Vrh Dno